Elöl csatolós hámot használ valaki? Meg vagytok vele elégedve?
Sok külföldi gazdinál láttam, hogy ilyen van a kutyáján és nagyon dicsérték. Eléggé le van strapálva a mostani hámja a kutyámnak (bullterrier keverék) és gondolkodom, hogy ilyet veszek majd legközelebb.
Nem kapcsolódik ki a csat? Nem tud belőle kibújni a kutya?
Tud szépen sétálni sima hámban is, de nagyon ritkán még azért néha keresztbe ugrik előttem (más kutyához vagy ha valami nagyon-nagyon izgalmasat lát) és talán erre is jó lehetne, hogy leszokjon róla.
Nyakörvben is tud sétálni, mielőtt ezzel jönne valaki,de egészségügyi okok miatt hámmal sétálunk.
nem láttam még, szóval így konkrétan tapasztalatot nem tudok írni, csak gondolom hogy strapabíró lehet ha sok a pozitív vélemény.
nekem olyan kételyeim vannak inkább, hogy nem nyomja a kutyát, ha pl. mégis megindulna és visszatartod? mivel hám, elvileg olyannak kellene lennie hogy kényelmesen húzhasson, de nem láttam még, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!