Ismertek valami jó kis vagy nagy állatkereskedést, ahol kis fajtiszta komondor kölyköt tudnék beszerezni? :D
Figyelt kérdés
Lehetőleg Szolnok vagy Pest megye délebbi részén. :D2014. dec. 27. 08:29
31/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a késő esti és gyors válaszod! :) Innenstől fogva mi is körültekintőbbek leszünk. :)
2014. dec. 27. 22:42
32/36 anonim válasza:
Úgy örülök, hogy van még aki képes átgondolni a tanácsokat :)
Kérdező, te vagy az első jó dolog a napomban.
33/36 anonim válasza:
Na minek úgy kutya, h aza alapvető oltási programnak se voltál hajlandó utánanézni? Nincs olyan oltás, amit 4 hónaposan kapnak, kombit se 6 hónaposan kell.
6-7hetes korban kezdődik a program, kombi, parvó, kombi, parvó, veszettség, veszettség....Ennyi az első év.
Arra van eszed, h kereskedésben keress kutyát, de arra incs, h az orrod előtt heverő információtömeget (gyengébbek kedvéért:az internetre gondolok) kihasználd.
34/36 A kérdező kommentje:
Erra csak annyit tudok mondani, hogy ha értelmesen és (szerintem) kultúráltan teszek fel egy kérdés, meg ha elírok valamit bocsánatot kérek, akkor mért nem kaphatok ugyanolyan kultúrált választ? Egyébként elnézésedet kérem, hogy 15 évesen nem tudom az összes oltást... Azért járt kint nem egyszer az állatorvos mert Ő tudja, hogy mikor milyen oltást kell kapnia a kutyának, és azért van az a hülye oltásikiskönyv mert abba benne vannak az oltások, na már most azt az orvos látta tehát tudta, hogy mi hiányzik a kutyusból.... Szerintem ez által ugyan ott vagyok, mint sem, hogy annak a gondolkodási elvnek élek, hogyha nem tudok valamit, akkor nem megkérdezem olyantól aki tudja, hanem "rágooglezok" mert az mindent tud...... -_- Ezek után én csak arra szeretnélek kérni, hogyha NEM TUDSZ értelmesen fogalmazni mint a többiek, akkor lélégyszíves kerüld el a kérdéseimet, köszönöm! A többieknek meg a válaszait köszönöm szépen! :)
2014. dec. 29. 12:38
35/36 anonim válasza:
36/36 A kérdező kommentje:
Jaj, nagxon szépen köszönöm. :) Igan aktuális még, addig míg ilyen rossz idő van, addig nem akarunk kiskutyát. :/ :) Köszi szépen! :)
2015. jan. 30. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!