Ma kórház vagy holnap ha nyit, az állatorvos? Bővebben lent.
Szia! Nem lehet, hogy a két dolog nem függ össze? Fogváltás van, ettől érzékenyebb a fogíny ezért nyalhatja a száját és tátoghat. A szemfog tuti tejfog volt a hátsót is valószínüsítem. Nem lehet hogy nem beletört hanem már a maradandó fog csücskét látod kibújni? Ha le is tört és ha tejfog volt az nem okoz neki fájdalmat mert abba még nincs foggyökér. Ha maradandó tört volna le az szerintem fájna.
Mindenesetre ha ugyan olyan balga mint eddig szerintem sem kell doki neki SOSbe.
A szájnyalogatás a fog miatt van. A letört rész zavarja még. Majd megszokja. Adjál neki rágható dolgokat. Hamarosan az a letört darab is ki fog esni neki.
Vagyis akkor, ha az következik a kipotyogás sorrendjében.Fájdalom csillapítót meg ne adj ilyesmiért neki. Túlreagálod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!