Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez szerintetek sok pénz havi...

Ez szerintetek sok pénz havi etetésre?

Figyelt kérdés
Minden héten 1500 forintot költök kutyámra(ebben 1 kg táp van benne jutalomfalat,börcsont és egy nagy füstölt lábszár csont)Ez igy havi szinten kb 6 ezer forint.Ez szerintetek sok? Ja és a kutya 20 kg. Már több ismerösöm kérdezte hogy mennyit eszik és én mondtam nekik hogy ennyit költök havi etetésre és mindeggyik elszörnyülködött hogy jó sok,pedig szerintem egész olcsón meguszom ahoz képest hogy prámium tápot kap.
2010. febr. 3. 15:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én biztos hogy továbbra is igy etetem majd:D Azért még kiváncsi vagyok a vélemyényetekre.
2010. febr. 3. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok. De gazdaságosabb lenne nagyobb kiszerelésben venni a kaját, és akkor olcsóbbra jön ki, a maradék pénzt lehet másra költeni, nem kell hetente rohanni kajáért azt az időt is a kutyával töltheted.
2010. febr. 4. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha Neked ez belefér a költségvetésbe akkor nem sok. Többen írták már, hogy tojd le ki mit mond.

Amíg nem volt kutyám csak terveztem, nézegettem a sok gagyi tápot, hogy milyen olcsón meg fogom úszni. Most havi 8.000 Ft (Brit Prémium Junior Large)a 15 kg-s táp + jutalomfalatok + rágnivalók és még nem is etetem az igazán drága tápokat.

Egyébként most 5 hónapos a "kicsike" és 23 kg (óriáschnazi).

Azzal egyetértek előttem szólókkal, hogyha tudod vedd meg egyben nagyobb kiszerelésben, úgy olcsóbb. És akkor büszkélkedhetsz az ismerőseidnek, hogy mennyit spórolsz a kutya kajáján! :-)))

2010. febr. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!