2kg-os a baba Yorkim. :D kezdhetek felni, hogy belole nem yorki lesz? :"""D
Anélkül, hogy belemennék a "miért kell fajtatiszta kutyát normális tenyészetből venni" című ezerszer leírt szövegbe: a standard szerint a maximum súlya felnőttként 3,1 kg lehet. Ha ennél több lesz, akkor nem felel meg a fajtastandardnak.
Egyébként nem attól lesz egy kutya yorki (vagy bármilyen más fajta), mert "úgy néz ki".
Yorkie merettablazat. 4 honaposan 2 kg annyira nagy, hogy nincs is benne (nyilvan atszamitva a mertekegysegeket). 2 kg az legkorabban 1 honap mulva lehetne.
Egyebkent meg nem ugyelek az egeszsegere??? Te neked valami lelki nyomorod van ???:D hat jol irtam olyat h nem erdekel a kutyam meg stb??? Megirtam h szerelem kutya volt . Azert hoztam el mert megszerettem elso latasra. Tudom, hogy nagy kivancsi leszek hogy mekkora lesz... Elajandekozni/eladni/kirakni semmikeppen nem fogom.
Eppen baratkozom a gondolattal, hogy egy picit nagyobb lesz a kisszivem :) ennyi.
Bocsánat, nem tudtam, hogy röntgen szemed van, amivel megállapítod, hogy van-e örökletes betegsége egy kutyának vagy sem! Mert kétlem, hogy a szaporító haverod szűrette volna a kutyáit. Idegrendszerbe is belelátsz? Hát te egy mágus lehetsz, vagy valami földönkívüli... Gratulálok az okos megjegyzéseidhez. És vérfrissítés? Mégis milyen vérfrissítés? Az is könnyen lehet, hogy a kutyád szülei rokonok! Egyszóval az nem volt fontos neked, hogy a kutyád egészséges legyen, különben szűrt szülőktől vettél volna kölyköt.
A fajta tönkretételét, még több kétes egészségű és idegrendszerű kölyök születését és a gazdátlan yorkik számának növelését pedig azzal segíted, hogy támogatod a szaporítást! Tudod ha nem látod a fától az erdőt, az nem az erdő hibája!
Onnan latom , hogy vele egyutt elek. Viszont te vegigvezethetned a csaladfadat meg valami lehet h nalad is defektes?! :/. Nem kedvelem a gyari soron gyartott kutyakat ezert nem akartam rideg tenyesztotol kutyat venni, aki azert tart kutyat h Fenntartsa magat belole. Szoval igen lehet en inkabb olyan szaporito parti vagyok aki csaladban neveli/tartja a kutyait. Jool van legyen keverek
. Remelem nem lesz 20kg a tobbi nem erdekel. Am koszonomcukorbogar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!