A kutyának lehet adni valami nyugtatót, hogy ne féljen annyira a petárdától?
Figyelt kérdés
Szüleimnek van egy 5-6 hónapos kutyájuk. Sajnos mindentől fél. Hangoktól, emberektől stb. Már előre félünk, hogy mi lesz, ha elkezdődik a petárda szezon.2014. dec. 24. 17:06
11/15 anonim válasza:
Igen, ezt én is mondtam, hogy erre az egy alkalomra lehet neki nyugtatót adni, meg a legjobb, ha ott lesz a kutya a családdal, hogy megszökni se tudjon ijedtében.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy befogadott kutyusról van szó. Természetesen csak szilveszterre gondoltam a nyugtatót, nem a mindennapokban. Mindenképpen el fogjuk vinni kutyaiskolába.
2014. dec. 25. 09:57
13/15 anonim válasza:
A lövéshez szoktatást nagyon ajánlom, ugyan szilveszterhez kevés, de javít a helyzeten. Több kutyasuliban csinálják. Illetve néhány lőtéren is
14/15 anonim válasza:
mindegy milyen kutya , mindegy mekkora és hány éves . mind fél valamitől. a legtöbb , vagy legalábbis sok-sok kutya ,fél a petárda hangjától. a sedalin gél pedig hatásosan és HATÉKONYAN megoldja ezt a problémát arra a 10-12 de inkább 16 ! órára ! előtte 1 napig kaja nincs . és 5-6 órával előtte már vizet se ! kora délután kap 1-2-3-4 egységet ( méretfüggő ) és gyakorlatilag másnap délelőttig ki lesz ütve. érzékel és lát és hall, de tompán kábán ,és ez a lényeg . FIGYELNI KELL AZ ADAGOLÁST !
15/15 anonim válasza:
En setalgattam mar poraz nelkul a kutyammal szilveszterkor meg augusztus 20-an. Ugyanugy behivtam. En nem felek es bizok magamban. Igy a kutya teljes mertekben elfogad vezernek. Meg persze a masik nehany sorrendisegi szabalyt is betartom. Es amiota velem van, odaengedtem minden kutyahoz. Ha feszult vagyok, elmegyek futni a kutyammal. Nem szedek nyugtatot soha es nekise adok soha. Gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!