Igaz az, hogy közvetlen evés előtt nem jó ha sétáltatom a kutyát?
Figyelt kérdés
Valami fórumon olvastam, többen is írták hogy evés előtt nem jó sétáltatni. Én viszont nem tudok a reggeli séta után 1 órát várni, hogy adhassam neki a reggelit. :S Vagy keljek hajnalba? Eddig úgy volt, hogy fél hétkor levittem, sétáltunk egy 30-35 percet, és kb negyed nyolckor oda adtam neki a kajáját, mikor megette akkor kb egy fél óra múlva mentem el dolgozni. Baj az, hogy közvetlen evés előtt viszem sétálni? Máshogy nem nagyon tudom megoldani, ha csak nem viszem le ötkor sétálni, de ahhoz nagyon korán kell kelnem. :S2010. febr. 2. 20:33
11/12 anonim válasza:
nekünk azt mondták a kutyaiskolába, hogy miután hazamentünk a séta után, fél órát várjunk az etetéssel, mert a sok mozgás utáni evéstől bélcsavarodást kap.
12/12 Akiteki válasza:
Bélcsavarodást akkor kap, ha kajával a gyomrában ugrál, nem akkor, ha kaja előtt ugrál. A súlyos étel a mozgás hatására átlendítheti a gyomrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!