Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát keresünk. Egy 120...

Kutyát keresünk. Egy 120 négyzetméteres belvárosi lakásban élünk szóval nem lehet túl nagytestű napi 1 szer vagy 2 szer tudnánk sétáltani nemlenne sokat egyedül. Ti milyet alyánlanátok?

Figyelt kérdés
nem hátrány ha a kutya okos. és ha lehet legyen nagytestű a körülményekez képest.

2014. dec. 21. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Napi minimum 3 séta szükséges, egy kb. 1 órás reggel, egy rövid eü. séta kora délután, és hosszabb este (2 óra vagy több). Ha ezt nem tudjátok megoldani, ne legyen kutyátok, senkinek sem lesz jó, se nektek, se a kutyának.
2014. dec. 21. 20:03
 12/14 Hovarju ***** válasza:

Ilyen feltételek mellett ne akarj semmilyen kutyát. Neki ennyi foglalkozás kevés.

Inkább macskát válassz, ő remekül el van ennyi törődéssel.

2014. dec. 21. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:

A bullmacit én sem ajánlom.

Mondom ezt úgy, hogy 21/N voltam, amikor kaptam, fogalmam nem volt a kutyákról. Egy hihetetlenül nyugodt, tökéletesen engedelmes kutya volt. Szerintem mákom volt...

Ismerős nem járt ilyen jól: megvette, mert tetszett neki. A boxerét úgy megtépte, hogy a gazdi napokig takarította a lépcsőházat. :(

1-2 séta? Inkább ne, hacsak az nem reggeltől estig tart. :)

2014. dec. 21. 21:18
 14/14 A kérdező kommentje:
ha a hármat is megoldhatnánk?
2014. dec. 29. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!