Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok sorolni nem elfogadot...

Tudnátok sorolni nem elfogadott fajtátak pl: Sinka, Tamaskan?

Figyelt kérdés
Világszerte nem elfogadottat
2014. dec. 21. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dizájnerkutyák, pl pomsky, goldendoodle, teacup pomerániai.
2014. dec. 21. 09:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondolok. De köszönöm, hogy irtál.
2014. dec. 21. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai eszkimókutya, Tenterfield terrier, Kyi Leo, Moszkvai törpeterrier, Lucas-terrier, Markiesje, Sinka, Dansk/svensk gardhund, Ratonero andaluz, Vesztfáliai terrier, Wälderdackel, Rat terrier, Orosz vadászspániel, Can quicho, Cesky strakaty pes, Boykin spániel, Orosz-finn lajka, Epagnuel du Larzac, Epagnuel de St. Usuge, Treeing cur, Treeing feist, Stumpy tail cattle dog, Barbado da Terceira, Sapsaree, West country harrier, Kerry beagle, Gotlandstövare, Jämthund, Hälleforshund, Fehér svéd jämthund, Berger des Alpes, Angol juhaszkutya, Kretikosz lagonikosz, Alaszkai husky, Bali hegyikutya, Hahoawu, Elo, Majorero Canario, Alano, Perro de toro, Cao fila da Terceira, Perdiguero galego, Welsh shepherd, Stumper, Schafpudel, Strobel, Fuchs, Westerwälder, Gelbbacke, Chodksy pes, Can de palleiro, Txakurra, Welsh hound, Orosz kopó, Orosz foltos kopó, Lett kopó, Litván kopó, Észt kopó, Bolgár kopó, Plott hound, Wäller, Louisiana catahula leopard dog, Boerboel, Chinook, Malchower, Branchiero Siziliano, Amerikai bulldog, Lupo italiano, Longdog, Lurcher, Cao de Gado transmontano, Karakacsan, Pimenikosz hellenikosz, Tornjak, Carpatin, Mioritic, Kangal, Akbas, Karskutya, Sage kochee, Cseh hegyikutya, Moszkvai őrkutya, Germán medvekutya, Csortaj, Tazy, Tajgan.

Ezek közül lehet, hogy már elismertek párat. :)

2014. dec. 21. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem olvastam végig, de ez szemet szúrt:

a Dansk/svensk gardhund elfogadott. Tudom, mert egy ilyennel élek. FCI tk és miegymás.

2014. dec. 21. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott az egyáltalán látott valaha ilyen kutyát?
2014. dec. 21. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért pontoztak le, mert az előtted válaszoló ezt írta:

" Ezek közül lehet, hogy már elismertek párat. :)"

2014. dec. 21. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
A kérdés, h mióta - mert 2008 azért nem most volt... De végülis mindegy. Nem kell mindenkinek ismernie, valaki gyanítom most hall róla először.
2014. dec. 21. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki felsorolta a fajtákat. Direkt, azért írtam oda, hogy lehet elismertek már párat, mert én egy könyvből tudom ezt, de lehet, hogy azóta már változott a helyzet. :) A könyvben azt írják, hogy csak nemzeti szinten elismert, vagyis FCI által nem elismert fajta.
2014. dec. 21. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Dán-svéd őrkutya 2es fajtacsoport, 356-os szám.
2014. dec. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!