A labrador keverék szuka kutyák mikor tüzelnek először? Mennyi ideig tart a vemhességük?
Hogy?
Kérdeztél, válaszolok. Ezért van ez az oldal. Nem sértegettelek, tényeket közöltem. Nem értem, mi a problémád.
Ezt az utolsó lehetőséget azért nme nagyon preferálom.
Ha már nő a hasa, akkor kb a vemhesség felénél járhat. Ezt nem kéne megvárni... Minél előbb, annál jobb.
De a lényeg: ha 3 napja nem tüzelt, és most sem tüzel, akkor az eltelt időszakban biztos nem lett vemhes.
Viszont az ivartalanítás tényleg ajánlott, és vigyázzatok, máskor el ne szökjön!!
Szia. Az eltünése előtt vérzett a kutyus? Azért irom, mert a kérdésedben az is szerepel mikor tüzel először. ha nem vérzett, akkor elég kevés a valoszinüsége, hogy vemhesen jött haza. (hacsak nincs csendes tüzelése)
De az eltünéstől számitott 30. napon egy UH vizsgálat megmondja, hogy van-e benne kölyök. ha amugy is szeretted volna ivartalanittatni, akkor érdemes lenne ilyenkor, megkiméled magad sok kellemetlenségtől, és utána már vigyázni sem kell.
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:51"
Szia! Nem a kisujjamból szoptam, amire válaszoltál. Az állatorvossal beszéltem meg. Szerinte semmivel sem nagyobb a kockázata, mint "üresen". Gondolj pl. a császármetszésre. Az is simán megoldható, szinte ugyanaz a művelet, csak több varrással jár.
Ha nem vérzett, akkor nem lehet vemhes. ha tegnap este kezdte a pecsételgetést, akkor mostmár vigyázni kell rá, legfőképpen a 9.-14 nap között. (ez persze szukánként eltérhet) Legjobb ha elzárjátok, és ilyenkor sétálni sem ajánlatos, csak otthon a kertben. a kanok messziről megérzik a szagát, és nagyon terminátorok tudnak lenni. ha lakásban laktok, akkor csak épp, hogy elvégzi a dolgát, és ennyi, viszont szigoruan csak pórázon:) szia.
Ha lement a tüzelés, érdemes ivartalanitani. Tüzelés alatt semmiképp sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!