Német Juhászt mennyi időnként kell fésülni?
Hetente 1-2x.
De nem árt neki ha többször.
Vedlési időszakban akár naponta ezerszer. Mindig jönni fog belőle.
Nem kell ennyire beskatulyázni a fésülést. Egy kis lazuláskor, akár előveszed a mindig kéznél lévő fésűt és egy részét megfésülöd. Következő alkalommal egy másik alkatrészét :))
Én naponta szoktam, de nem sok szőr jön ki belőle. Inkább csak azért, hogy szokja, hogy hozzányúlok, pl. a száját is ki szoktam nyitni, megnézem a fogait, szemét megtörlöm, ha szükséges. Így az állatorvosnál nincs gond, hogy vizsgálják meg.
Szóval nem szükséges naponta, csak az elején nagyon nem szerette, és azért csináltam, hogy megszokja. De már ott tartunk, hogy ha fekszik, mikor fésülöm, még el is alszik közben:)
ma 08:43
Milyen nj-d van neked? :))
Eleve dupla szőrű kutya, amelynek az aljszőréből szinte mindig lehet kicsit kiszedni. Persze, ez nem igaz a vakondszőrű nj-kre, amelyeknek alig pár centi a fedőszőre és ritkásan van aljszőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!