Miert morog a 7 honapos rotim a babamra? Hogy szoktassam le?
Miért rágja a gyerek a kutya fülét???
S még csodálkozol ha üvölt a kutya és morog a kölyökre?!
Kicsit fura ahogy megfogalmaztad a helyzetet. Most a gyerek harapása ellenére csak tűrt és jelezte,h fájdalma van, aztán rámorog folyamatosan,többször is? Bepisil,majd rettegve elszalad,ha nem menekülhet el,akkor a teljes behódolással reagál,azaz a hasát mutatja... Nekem ez egy szorongásos,rettegő kutyát ír le,de így nehéz véleményt alkotni.
Írd meg merre laksz és lehet,h lesz valaki,aki esetleg a közelből tudna segíteni rajtatok,akár ingyen is.
Nagyon rosszá válhat a helyzet,ha nem teszel ellene.
Fontos lenne szakirodalmat is olvasnod,sajnos azt veszem ki a leírtakból,h neked is szükséged lenne segítségre és ezt ne vedd sértésnek. Ahogy a gyereknevelésben is szükség lehet segítségre,úgy a kutyanevelésben is...
Amúgy az mit jelent,h "rosszban vagytok"? Egy kutya nem lesz veled rosszban,csak reagál az őt ért ingerekre. Lehet fegyelmezni,jutalmazni,legvégső esetben egy időre kizárni a falkából,de ezt a rosszban vagyunkat nem értem.
Megpróbálnál egy-két esetet érthetőbben leírni? Pl a bepisilés és az azt követő menekülés érdekelne,mennyire domináns általában,más gyerekekre is morog, stb.
szerintem meg a morgás semmilyen körülmények között sem engedhető meg a kutya részéről a család egyik tagja felé sem!
ez probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!