Tudnátok mondani megbízható border collie tenyésztőket?
Figyelt kérdés
Tudom száz van az interneten de nem tudom hogy melyik megbízható!
Akinek már van hol vette
2014. dec. 15. 21:15
1/10 anonim válasza:
Show vagy munka vonalút akarsz? Mi a célod vele (sport, kiállítás, sima hobbikutya stb.)?
2/10 A kérdező kommentje:
Én show kutyát szeretnék. Kutyakiállitas, agility, frizbi ilyesmi.
2014. dec. 16. 15:59
3/10 anonim válasza:
Akkor talán a Wendigo's Wind kennelt tudnám ajánlani, az onnan kikerült kutyák tapasztalataim szerint megállják a helyüket kiállításokon, és sportban is, bár utóbbiban inkább csak hobbi szinten. Esetleg még a Bordermania, de ők színtiszta show kennel, kiállításra nagyon jó, sportra nem igazán alkalmas kutyák kerülnek ki onnan.
4/10 anonim válasza:
Yonder oaks kennel nekik a kutyáik show és munka vonalúak egyaránt. [link] nekem innen van kutyám csak jókat tudok mondani!A tenyésztő megbízható,végtelenül segítőkész és nyomon követi a kiskutyái életét!
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 25. 14:05
7/10 anonim válasza:
A yonder oaks kennelnek melyik a munkavonalú kutyája? Én csak show-t találtam.
8/10 anonim válasza:
Cranberry cottage <3 (amugy Mira az egyik kutyájuk egy border collies könyv cimlapján van rajt [link] :)
9/10 anonim válasza:
A yonder oaks kennel show kutyákkal dolgozik. Én nem ajánlom. A könyv borítóképén pedig nem a Míra van !
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. márc. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!