Szuka kutyámnak folyás van ez baj?
Az én szuka kutyusomnak 2.5eves.
folyása van, de enyhén nyálkás picit sűrűbb.ez baj?
11.13an kapott kombi oltást, de elképzelhető h vemhes volt. Akkor az orvos azt mondta h lehet árt a magzatnak ha megkapja a szurit, azóta hízott egy kgt. De sztem nem volt vemhes. Igazából nem tudom mit hidjek tudtok vmi tanácsot adni azonkívül h vigyem orvoshoz? Evidens h viszem csak itt Németországban elég necces időpontot kérni.... Picit aggódom....
Ha Németországban élsz, miért nem egy ottani kutyás fórumon érdeklődsz? Ez egy Magyarországi fórum!
"elképzelhető h vemhes volt" - az orvos nem ultrahangozta meg? Miért nem ivartalaníttatod, vagy ha nem tudod/nem szeretnéd, akkor miért nem figyelsz oda rá? Ha méhgyulladása van, amit előttem is írtak, abba bele is halhat!
Ha gennyes méhgyulladása van, mindenképp kipakolják... vagy belehal. A tüzelő szukát meg mindenképp el kell zárni a kantól.
A kutyád esetleg egy törzskönyves, mindenféle egészségügyi szűrésen átesett tenyészszuka, hogy kölyköket akarsz tőle?
Vidd el dokihoz és mondd el, hogy szokatlanul sűrű folyása van, vegyen mintát, stb.
Lehet, hogy komoly baja van, de az is lehet, hogy csak összeszedett egy kisebb fertőzést, bekoszolódott neki. Elvégre a folyás se egy ördögi dolog, sokszor csak a szervezet így tisztítja magát a nem oda való dolgoktól, emberek esetében is.
Persze ha nyúlós, büdös, az nem jó jel, de előre kár rettegni, lehet, hogy semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!