Egy kutya lehet mazohista?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 14:51
1/5 anonim válasza:
Nem! Ha olyasmit tesz, ami úgy tűnik mazohizmus, azt biztos, hogy az imádott gazdi szeretetéért teszi. Gondolok itt a harci kutyákra, például. Szegényekre.. Miért?
2/5 anonim válasza:
Nem.
Nálunk mazohizmus nem létezik. /tudtommal/
De arra én is kiváncsi lennék, hogy miért kérdezed?
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy elöfordulhat e az hogy egy kutya élvezi a fájdalmat.Pl:erősen megütik és ő ezt élvezi.
2008. aug. 17. 20:10
4/5 anonim válasza:
Szerintem max olyan lehet,hogy erősen megütöd és nem érez olyan nagy fájdalmat mit normális esetben.Az én kutyám pl nagyon hevesen játszott midnig a többi kutyival és sokszor tudomást sem vett róla ha erősebben megharapták,vagy ha nagyon nagyot esett ,nagy erőből neki rohant valaminek stb. Ennek az volt az oka,hogy súlyos idegrendszeri és agykárosodása volt szegéynek...
5/5 anonim válasza:
Igen, ha csak akkor foglalkoznak egy kutyával, amikor rosszat csinál, akkor inkább kiprovokálja a büntetést, mert örül, h foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!