Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lenne a legjobb? Hol...

Mi lenne a legjobb? Hol lehetne gazdit találni nekik?

Figyelt kérdés
Van 2 darab 5 hónapos kutyusunk akiknek szerető gezdit keresünk. Keverékek, oltások nélkül, ingyen elvihetőek, az egyik kislány a másik kisfiú. Gazdi kéne nekik hogy és hol lehetne minél hamarabb másik otthonba juttatni őket?
2014. dec. 14. 22:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
szlovákiában
2014. dec. 14. 22:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha pofán vertek akkor is azt mondom: hogy még mindig humánusabb elaltatni őket- bár ezt megtehettétek volna pici korukban is - mint sorstalanságra ítélve, ki tudja milyen körülmények közé engedni.
2014. dec. 15. 10:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: jogos, de ha nem költöttek a mami ivartalanítására, nem költenek most a kicsik oltására, féreghajtására, szerinted költeni fognak az állatorvos általi szakszerű altatásra?! Segítek, nem. Valószínű agyonverve vagy fellógatva egy fán végzik.
2014. dec. 15. 11:49
 14/20 anonim ***** válasza:
....sajnos és csak remélni merem, hogy ha már idejött kérdezni akkor olvas is és talán elkezdődik valami pozitív motoszka az agyban kutyatartás címen.....
2014. dec. 15. 13:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Sajnos nem...sok helyen olyan sötétség van a fejekben hogy el sem hiszed :( (tisztelet a kivételnek) Főleg vidéken, kisvárosban élek úgyhogy tapasztalom :(
2014. dec. 15. 15:22
 16/20 A kérdező kommentje:
mielőtt még lemondanátok, el se hiszitek hogy mennyire szeretm a kutyáimat. mindent megteszek értük, azt a 3at amit már elvittek azokért is mennyit megszenvedtem, és próbálkozok még a mai napig. nem én döntöm el mi lesz velük ha megmaradnak nálunk, több mint valószinű olyan emberekhez kerülnek akiknél rosszlesz nekik. de mondom, próbálkozok még mindig, mert én szeretem a kutyáimat és mindent megteszek értük!!!!
2014. dec. 15. 18:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Te igazán felelősségteljes lehetsz! Ivartalanítsátok az anyakutyát, ha az emberség apró szikrája egy kicsit is megcsillan még bennetek.
2014. dec. 15. 19:04
 18/20 A kérdező kommentje:
az anyakutya nem az én tulajdonom, nem én döntök róla. próbáltam rászedni a gazdit de azt mondja az sok pénz, inkább megpróbálja becsukni, de tudja hogy mindig kijön, felesleges próbálkozás. a kiskutyák meg mindig rám maradnak...
2014. dec. 15. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem értem...nem a ti kutyátok fialt le???
2014. dec. 15. 21:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Am meg mindegy kinek a kutyaja, zsebpénzedet félreteszed és ivartalaníttatod...én is így csináltam, miután 9 kölyköt kellett gazdásítani a szomszédból, kipengettem rá a tizenezreket, sok lemondással járt míg összegyűlt de megérte. Biztos vagyok benne, hogy ha kifizeted a műtét árát, a tulaj sem fog tiltakozni
2014. dec. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!