Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kangal lakásba?

Kangal lakásba?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, megfelelő mozgatással lehetséges?
2014. dec. 14. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem való.
2014. dec. 14. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Neeeeeeeeem ! És nem azért mert nagytestű ,vagy iszonyat pörgős kutya lenne .. nekem nincs most kedvem taglalni ,de olvasgass róla mire való,mekkora területeket jár be,mennyire területvédő fajta stb.. és akkor rájösz.
2014. dec. 14. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nagy kerttel rendelkezö helyre sem való a legtöbb embernek, mert kimondottan problémás fajra, még tapasztalt kutyások közül sem való mindenkinek.
2014. dec. 14. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ezeknek a kutyáknak nagy tér kell, a séta nem elég...
2014. dec. 14. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem..előttem írták hogy nagy tér kell neki nem sétáltatás,illetve ha megnézel pár kangal kennelt,még mindig "munkavonalú" kutyákat tenyésztenek,illetve használják is őket,arra amire valók.
2014. dec. 14. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Háááát... Nem igazán tudná kiélni a területőrző ösztönét, ami egy ilyen fajtánál nem buli. Nagyjából bámilyen más ösztönt ki lehet váltani foglalkozással (vadászat, küzdés, keresés, terelés, stb.), de az őrzéshez sajnos tényleg tér kell.

Nem mondom, hogy teljesen elvetélt ötlet, de legalábbis elég bizarr, és nem biztos, hogy jól sül el, ha megpróbálod.

2014. dec. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!