Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez nagyon hülyén...

Szerintetek ez nagyon hülyén nézne ki?

Figyelt kérdés
Mivel most hidegebb az idő, ezért a rövidszőrű keverék kutyámra szoktam adni ruhát. Mivel majdnem mindennap járok vele futni, ezért holnap is fogok menni és arra gondoltam ráadom a ruháját. De a ruhája egy rózsaszín nyuszi füles bélelt kabátka. Egyszerűen amikor megláttam nem tudtam nem megvenni. Szerintetek hülyén nézne ki ha ebben a kabátjában viszem el futni?
2014. dec. 13. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Hát ha ez van, akkor csak ezt tudod ráadni.

2. Vehetsz neki másikat.

3. Ha futni fog, valószínűleg nem fog fázni, így lehet nem is kellene rá a ruha...

Az enyémnek lila van (igaz ritkán van rajta), de pont tojok rá, hogy ki mit gondol róla :)

2014. dec. 13. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak melege lenne benne. Ha a kutya mozog, nem fázik, akármilyen hideg is van és akármilyen kistestű, rövidszőrű is. Főleg nem, ha fut. Én nem adnám rá.

Ha hosszabb sétára mentek, városba, vásárba, akárhová, ahol nem rohangászik csak sétál vagy ácsorog, akkor kellhet rá a kabát.

2014. dec. 13. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem futáshoz felesleges a ruha neki, nincs olyan hideg.

Az engem nem érdekelne, hogy más szerint hülyén néz-e ki. :) Neked tetszik, ne foglalkozz más véleményével.

2014. dec. 13. 15:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor csak rövidebb séták alkalmával teszem rá :)
2014. dec. 13. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a kutyát mindig mozgatom amikor lent vagyok vele, nem hagyom leülni-lefeküdni, végtére is nem azért mentünk le. nálunk van két yorkie akik mindenféle ruha nélkül vannak kint, igaz folyamatosan jönnek-mennek, szaladgálnak.

sosem értettem az olyan "kutya sétáltatást", amikor összeverődnek az emberek beszélgetni, és csak álldogálnak, a kutyák meg kínjukba köröznek körbe-körbe, vagy leülnek vacogni.

2014. dec. 13. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg mindegy mi van rajta
2014. dec. 13. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!