rendben köszönöm :) én olyan kutyát keresek ami betanítható és tud játszani a gyerekekkel.
2014. dec. 10. 20:40
12/17 anonim válasza:
Én amik ismertem Skót juhászkutyát emberekkel szelíd volt, nem volt vele semmi gond sem. De kutyával már nem festett ennyire engedelmesnek. Igaz kerítésen belülről ugatott mint egy őrült, így nem gondoltam feltétlenül barátságosnak. Egyébként fura kis fajta, aranyosak, és kölyökkorban kell szoktatni a későbbi dolgokra és így nem lesz semmi gond.
2014. dec. 10. 21:10
13/17 Maxitabi válasza:
A kutya viselkedése 90%-ban a szocializációján és a nevelésen múlik. Ahogy előttem írták,ezért fontosak az első hetek, amikor a mamájától, az alomtestvéreitől és a tenyésztőjétől (nem szaporító) megtanulja az alapdolgokat. Utána jöttök ti a neveléssel - és a vele való foglalkozást (állandó nevelést - mint a gyereknél) 10-15 évre vállalod fel. Magától nem lesz okos,engedelmes.
A skót juhász amúgy elég hosszú szőrű, sok macera van a bundájával,hetente egy-kétszer alaposan meg kell fésülni, különben összeáll,filcesedik a szőre!
Olvassatok kutyanevelésről,tartásról Cesar Millan és Jan Fennel könyveket,nagyon hasznosak!!
2014. dec. 10. 23:01
14/17 anonim válasza:
Dehogy harapná persze minden rajtatok múlik hogy milyen módon szoktatjátok össze őket.a gyereknek meg kell tanulnia hogy ő egy élőlény és a nagy szőr nem azért van rajta hogy tépjék mint a hülye. de egyébként ha igazi tenyésztőtől van a kis kutya annak rendben lesz az idegrendszere! nagyon jó kutyák,nekem is van több is és nagyon szeretik a gyerekeket pedig nincs is gyerekem. ja az meg hogy kerítésnél ugat természetes,ők is védik az otthonukat.az enyémek is védik amúgy meg olyanok mint a bárányok.
2014. dec. 10. 23:41
15/17 anonim válasza:
Ha szulok egy gyereket, az nem fog lopni meg csalni kesobb? Megbizhato lesz? Kb ilyen a kerdesed.
2014. dec. 11. 07:44
16/17 anonim válasza:
ha nem ideggyenge akkor nme megbizhato helyröl hozz ahol leelenöriztek mindent érdemes állatorovost is felkeresni vele
hiszen stabil idegzetü kutya kell
én speciel állatorvostol hoztam el egy labradort biztos ami biztos alapon
2014. dec. 11. 09:46
17/17 anonim válasza:
Utolsó!
Attól hogy valaki állatorvos, még nem biztos, hogy érti is a dolgát. Igazából, nagyon kevés a jó állatorvos, sokukat csak a pénz érdekli, és nem az, h meggyógyítsák a kutyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!