Szombat estére eltűnt a kutyusunk,10hós labrador keverék szuka, vajon hazatalál? Mit tehetünk, hogy megtaláljuk?
Figyelt kérdés
Nem sokat engedtük ki az utcára, mert elég forgalmas helyne lakunk. Kertes házban vagyunk, neki külön elkerített jó nagy része van a ház előtt, onnan ment ki valahogy, de hogy az rejtély....2010. febr. 1. 08:43
11/23 A kérdező kommentje:
09:15ös köszi,köszi, mindent megteszünk, már készítem a plakátot.
jajj, most sok erőt adtatok neke,köszi!!
2010. febr. 1. 09:41
12/23 anonim válasza:
(ha feltetted a netboardra akkor láttam. Küldtem egy pü-t. Ott fenn nézd meg a villogó pirosat. Azért ide írok, mert lehet hogy nem vetted észre. És akkor segítek neked beszúrni a képet)
13/23 A kérdező kommentje:
13:37-es!
Nem látom az üzit, akkorr jó úgyis ha ezen keresztül írsz nekem.
Köszönöm nagyon!!
2010. febr. 1. 13:57
14/23 anonim válasza:
tehát, ha bejelentkezel oda a neved mellett fog villogni. Elküldtem az emailcímem. Lényegében, ha elküldöd nekem a kutyus képét felteszem.
(ezt írtad: Fekete, a nyakán van egy ici-pici fehér folt) Ehhez csatolnám a képet, ha elküldöd.Ha bejelentkezel az oldalra (ha már regisztráltál) akkor fogod látni. Gyanítom, hogy már más is küldött privát üzenetet
15/23 anonim válasza:
Ha megvan a kutya akkor kezd el nevelni és sétálni vele. Kutyát nem szabad egyedül kiengedni az utcára (veszélyezteted más kutyák, emberek, és a saját kutyád épségét), de nem is elég neki a kert, mert a séta nem szalagálásra meg pisilésre kell neki elsősorban hanem szórakozás miatt, a kert meg ugye már ismeri. Ja és ivartalanítás ha még nincs, mert ha nemt dusz rá vigyázni igen hamar vemhes lehet...
16/23 anonim válasza:
9:30as vagyok, de a 9:15ös már megírta a választ! :) Valamint ha beütöd a keresőbe h elveszett kutya vagy stb. akkor sok oldalt kiad! Érdemes Iwiw-en is és mindenhol hirdetni h keresed! Sok sikert! :)
17/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Képzeljétek most hazajött a Kutyusunk!!!!
jajj, olyan boldogok vagyunk!!
Köszönöm nektek is a segítséget!!
2010. febr. 2. 14:54
18/23 anonim válasza:
Chip, telefonszámos biléta, ivartalanítás, és rendszeres séta! Nem egyedül, a gazdikkal!
19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó!Igen, ezek a tervek!!
Eddig sem egyedül sétált!!!!!!!
2010. febr. 3. 06:44
20/23 anonim válasza:
Orulok, hogy happy end lett a vege :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!