Szabad fűszert adni a kutyának a főtt ételébe?
Köszönöm a válaszokat!
Látom ahány féle ember, annyi féle vélemény és szokás és nem hinném, hogy van közöttünk állatorvos :) A zöldség az egy jó ötlet és szerintem ha egy nagyon kicsi sót rakok a kajájába, attól baja nem lehet. A fokhagymát azért gondoltam, mert jótékony hatással van szervezetre, tisztítja a vért és a beleknek is jó stb. de a többit lehet kihagyom. Már lassan 1 éve etetem fűszeres kajával, plusz vitamint is kap és semmi baja, egyébként 16 hónapos a kutyám.
Sziasztok!
Primitív Állatok!
A kutyának nem adunk fűszert keveset sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem azért hogy okoskodjunk de sokan nem tudják hogy nekünk embereknek is árt/árthatnak a fűszerek! Meg sem lepődőm hogy vannak olyan tuskók akik ezt nem tudják.Nem egyből lesz baja hanem majd idővel viszont akkor majd egyből sajnálni fogod pedig az emberi butaság a ludas!
Kedves ismeretlen sót adó gazdi!
Én a helyedben a sós kaja után adnék neki 1 tábla milka csokoládéd,egy kávét meg egy cigit!
Köszönöm a válaszokat!
Fűszer elfelejtve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!