Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell sétáltatni egy...

Hogyan kell sétáltatni egy mali-t?

Figyelt kérdés

ne nézzetek hülyének :)

14L

2010. jan. 31. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugy mint bármilyen más kutyát.
2010. jan. 31. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megfogod a kutyát a nyakörvébe beleakasztod a pórázt és elviszed sétálni. Kb ennyi:)
2010. jan. 31. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Tengerimalacra érted vagy malamutra?

Ha malamutra akk télleg úgy mint akármilyen más kutyát.

Ha viszont tengeri akk bizt lehet kapni hámot,de nem sok értelmét látom,nekünk is van "malink" de nem visszük sétálni csak elengedjük a lakásban.

2010. jan. 31. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem malinoisra érti. legalábbis én csak erre a fajtára hallottam a mali rövidítést.
2010. jan. 31. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ő egy kutya fajta gondolom, most nem tudom h nézz ki. De elég hülye kérdés már megbocsás:) Ugyanúgy kell sétáltani mint bármely kutyát...

nem értem:S

2010. jan. 31. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

malinois--> belga juhász

szépen belecsatolod a nyakörvbe a NEM flexi pórázt és elmentek sétálni.

2010. jan. 31. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
lehetőleg szöges nélkül...
2010. jan. 31. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Rárakod a nyakörvet (mondjuk fojtót, mert egy 14 éves lányt valószínű gyorsan megreguláz egy rendes mali, ha nincs kontroll alatt), rákapcsolod a pórázt, kinyitod az ajtót, és kilépsz a kutyával. Odakint már szabadabb a program: mehettek, amerre láttok.
2010. febr. 1. 00:57
 9/9 anonim ***** válasza:
77%

Nekem tervum van. a mali még durvább, szval: felveszel kipárnázott kezeslábast meg kobakot és indulás, kivonszoltatod magad a falu végéig, ahol elngeded és bringára pattansz és mész utána míg ki nem fekszik. Utána pórázra csatolhatod, levehetd a védőruhát és szépen korzószhattok akár a faluban is, kb. 5 percig, mert utána ugyanolyan energiarobbanás várható, mintha egész nap csak feküdt volna.

:)kb. ténleg ez van.

2010. febr. 1. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!