Mit jelent, ha egy kutya sohasem ugat? Nem néma, ezt tudom, szokott sírsogálni, de ugatni azt nem.
Figyelt kérdés
5 éves ivartalanított kan. Igazából nem zavar, hogy nem hangoskodik- társasági kutya, nem házőrző - de azt írják a fajáról, hogy jó jelző, ehhez képest meg tök kuka :)2010. jan. 31. 12:17
11/11 A kérdező kommentje:
Kistestű:4kila. Az előző gazdinál ez volt a módszer: felkapkodni de mindjárt, amint másik kutya jön. Én gonosz vagyok, hagyom hogy ismerkedjenek, mégha a másik fél német juci nagyságú is. (Persze azért figyelem a jeleket) De ilyen téren nem nyúlbéla- már ő kezdeményezi a haverságot. Az emberektől nem fél, de távolságtartó. ha hirtelen zajt hall- pl. hirtelen, nagy robajjal leengedett redőny- nem elfut, hanem odamegy megnézni, mi az :) Ezért nem értem miért nem ad hangot a dolgoknak :/
2010. febr. 3. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!