Olyan kutya nincs,aki ne igényelné a sétát.Ha ennyit nem szeretnél megtenni,akkor tarts macskát.
2010. jan. 31. 10:44
2/17 anonim válasza:
Minden kutyát kell sétáltatni naponta 2-3 alkalommal, és a kistestűek nem kertbe valók!!
2010. jan. 31. 10:50
3/17 anonim válasza:
ez így igaz!
még a legkisebb kutyát is vinni kell sétálni,hogy szagokat szerezzen,hogy ÉLJEN.
ha téged bezárnának egy pincébe?(na ez most hülye példa..)
ott kapnál ételt de nem mozoghatnál sokat,és nem mehetnél emberekkel játszani,felfedezni a környezetet.a kutya szempontjából nagyon fontos,hogy a mozgásigénye kielégítve legyen,hiába nagy a kerted.
előttem szólónak igaza van:tarts macskát,ha ennyi időt nem tudsz szánni egy kutyára.(láttam már hogy macskákat pórázon sétáltatják,elég vicces de egyeltalán nem hülyeség,bár a macskák nem nagyon futnak.megjegyzem hogy 11 éves vagyok és már neveltünk rosszul egy kutyát.terrier volt,első kutyának "fantasztikus"..)
2010. jan. 31. 10:53
4/17 anonim válasza:
Nekem husky az első kutyám.Sejteheted,voltak vele (vagy inkáb velünk)gondok,de mostanra egy édestündérmackó:)
2010. jan. 31. 10:56
5/17 anonim válasza:
Kisméretű kutyaszobor a kertbe, az való neked.
2010. jan. 31. 11:04
6/17 anonim válasza:
Kertben tartott kutyával, ha nagy a kert és játszol, foglalkozol vele, nem kell sétáltatni. Mi is csak pár hetente szoktunk nagyokat kirándulni. A kisebb kutyák közül bármi jó sztem ami bírja a hideget és nem agár vagy juhászkutya.
A beagle pl.
2010. jan. 31. 11:52
7/17 anonim válasza:
Gratula az utolsó válaszolónak! MINDEN kutyát kell vinni napont legalább 2 sétára!!! nincs olyan hogy nagy a kert, jól elvan, kell a séta!!
2010. jan. 31. 11:59
8/17 anonim válasza:
Eggyet értek! Olyan kutya nincs aminek nem kellene a mozgás még a yorkiknak is kell, minden kutya szeret egy kicsit kimozdulni a házból...nekem is van kutyám és minden nap viszem 2 órára sétálni szerintem ez a minimum, pedig nekem is van mitt csinálnom...
2010. jan. 31. 12:10
9/17 anonim válasza:
a kutyának a séta olyan, mint amikor te moziba mész kb... kár tőle megfosztani:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!