SOS! Véres, nyálkás hasmenés és hányás milyen betegségre utal?
Tegnap reggel hányt egy kicsit, aztán estére elkezdett menni a hasa, ma reggelre véres volt a kakája. 10kor nyit az állatorvos, akkor egyből viszem, de addig van valakinek ötlete, hogy mi lehet?? Nagyon féltem!!
4,5 éves szuka
nekem is a parvo jutott eszembe rögtön. tényleg oltott kutyák is elkaphatják. :(
itt izgultam miközben olvastam a hozzászólásokat :D megkönnyebbültem, hogy már minden rendben :)
18-as, kár volt megszólalnod, mivel senki nem osztotta a kérdezőt, hanem - szokástól eltérően - korrekt válaszok voltak. Ki okoskodott? Mert én nem találkoztam ilyennel.
Kedves kérdező! Örülök, hogy rendben van a kutyád, és amit kimondottan jó volt olvasni, hogy Nagyváradról írsz, és hogy felelős gazdi vagy!
Cicakakival nem találkozhatott a kutya? Mert az is tud csúnya dolgokat okozni, főleg, ha valami fertőzött macska ürülékét ette fel. Nekünk volt már ilyenben részünk, és kb. ezek voltak a tünetek is. Csak mint lehetséges okozót említem meg. Jobbulást a kutyának!
11-28 12:00
Ne haragudj, miért meglepő számodra, hogy Nagyváradon is felelős gazik vannak???
Amúgy köszönjük mindenkinek, teljesen jól vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!