Ez milyen fajta kutya? (kép)
Én írtam hogy "korcs"
Nem kell pejoratív értelmet keresni benne..
Megértem, hogy mai fejjel, mikor a kutyák baldachinos ágyat és az emberitől jobb minőségű kaját kapnak, valamint kutyakozmetikushoz járatják őket, nehéz az akkori kort megérteni, de régen a korcs (mert így hívták) ette a maradékot és ő szolgálta az embert, nem pedig fordítva.
Nem utálom a korcs kutyákat azonban bizonyíték arra hogy az emberek nem foglalkoznak az ivartalanítással és így születnek korcsok is.
Sajnálom ha ezzel megbántottam valakit de a termékeny kutyáknak a tenyésztőknél kellene lennie nem pedig magánembereknél így vissza lehetne szorítani a kóbor szemétdombra szült kutyák számát.
Még mielőtt valaki félre érti egy szóval sem mondtam hogy bántani a nem fajta tiszta kutyákat vagy elaltatni őket stb. csak annyit hogy el kéne kezdeni a nem tenyésztésre szánt állatokat ivartalanítani.
Nálunk kettő ilyen utcagyőztese kutya van és mindkettőt amint befogadtuk másnap már ivartalanítva is lettek(2 kan 20 perc alatt megvoltak).
Lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!