Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez milyen fajta kutya? (kép)

Ez milyen fajta kutya? (kép)

Figyelt kérdés

Ez milyen fajta kutya, mert nagyon aranyos!

[link]

2014. nov. 25. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem németjuhász-dobermann, vagy németjuhász-rottweiler, esetleg németjuhász-kopó keverék lehet. :)
2014. nov. 26. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy "korcs"

Nem kell pejoratív értelmet keresni benne..

Megértem, hogy mai fejjel, mikor a kutyák baldachinos ágyat és az emberitől jobb minőségű kaját kapnak, valamint kutyakozmetikushoz járatják őket, nehéz az akkori kort megérteni, de régen a korcs (mert így hívták) ette a maradékot és ő szolgálta az embert, nem pedig fordítva.

Nem utálom a korcs kutyákat azonban bizonyíték arra hogy az emberek nem foglalkoznak az ivartalanítással és így születnek korcsok is.

Sajnálom ha ezzel megbántottam valakit de a termékeny kutyáknak a tenyésztőknél kellene lennie nem pedig magánembereknél így vissza lehetne szorítani a kóbor szemétdombra szült kutyák számát.

Még mielőtt valaki félre érti egy szóval sem mondtam hogy bántani a nem fajta tiszta kutyákat vagy elaltatni őket stb. csak annyit hogy el kéne kezdeni a nem tenyésztésre szánt állatokat ivartalanítani.

Nálunk kettő ilyen utcagyőztese kutya van és mindkettőt amint befogadtuk másnap már ivartalanítva is lettek(2 kan 20 perc alatt megvoltak).

Lehet lepontozni

2014. nov. 27. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
hasonlít az erdélyi kopóra
2014. nov. 30. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!