Ha viszek a menhelyre jobb minőségű tápot, azt neki adják az ott lévő állatoknak vagy elviszik maguknak haza?
Csak azért kérdem, mert már hallottam olyanról, hogy ilyesmik megtörténtek.
Szeretnék vinni 10kg-os kicsit jobb minőségű tápokat (cheppy,pedigree,)
Szoktam látni tesco-ban ilyeneket leárazva 3000-4 ezerért és gondoltam majd viszek egy két csomaggal, tudom nem valami sok,de nem akarok azoknak a kis szerencsétleneknek ennel ócskábbat vinni :(
Na szóval ezeket a fajta tápokat nem viszik haza az ott dolgozók ???
Tudom, kicsit hülye a kérdés.... Valaki esetleg halott már ilyenről ?
Decathlonban vedd meg a vadászati osztályon a Solognac-ot. A beltartalma rendkívül jó (20%-25% feletti fehérjetartalom), az ára meg 5 és 7000 ft között változik, típustól függően.
Hónapok óta ezzel etetek és normális állagú lett tőle a blöki széklete, a zsírcsomója meg eltűnt.
Köszi a válaszokat, utólag is :)
De most már hogyha annyira firtatjuk a tápok minőségét, akkor melyik jó táp márka ?
Mert valakinek ez, valakinek meg az, valaki a magas fehérje tartalmút isteníti valaki meg azt mondja túl gyorsan hirtelen megnő a kutya, tudom persze ez adagolás kérdése is..
Ugy átlagban akkor melyik is a jó ?
Ha szép színes, akkor nem a kutyának, hanem a gazdinak próbálják eladni a tápot.
Ha magas a fehérjetartalom, akkor az aktív kutyáknak való, az izomtömeg építése miatt.
Ha pedig csak pár százalékos a fehérjemennyiség, akkor pedig az eben vagy átszalad (silány tápok), vagy el fog hízni tőle.
Az összetételnél azt is nézd meg, az állati eredetű szárazanyagtartalom miből áll. Van ahol a bőrt is annak veszik, máshol csak a húst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!