Szerintetek normális dolog ettől a nőtöl? O. o
Apu elvitte a kutyát sétálni egy tiz percre poráz nélkül (nemtudjuk rávenni h tegye rá). Visszafele egy zsebkutyát sétáltató idős nő azt mondta h "-ha közelebb jön akkor leöntöm sósavval!!"
És az Ő kutyája kezdett acsarkodni és a mienk oda sem ment!
Lakott teruleten alap hogy porazon viszitek. Ezt a torvenyt sem tartjatok be de azon kiakadsz ha beszolnak. Tessek elfogadni hogy nem mindenki szereti a kutyakat. Tiszteld mar a többi embert. Mi az hogy apad nem tesz ra porazt? Majd ha kozteruletesek megbuntetik pisloghattok. Nekem meg nem szoltak be,erdekes hogy nalad mar nem egyszer. Ja es nyugodtan pontozz le...
2 roti gazdaja
Igen is tegye rá a pórázt. Én is falra mászok azoktól a bunkóktól akik ennyit nem képesek megtenni. Ennél csak az a jobb mikor pórázzal vagy anélkül ráengedik a kutyámra, akivel mondjuk tanulunk, vagy sietünk valahová.
Nem volt jogos ez a durva beszólás, de a felháborodás teljesen jogos. Azt meg el kell fogadnotok, hogy valaki nem szereti a kutyákat, az neg az ô parasztságuk, hogy hangot adnak ennek.
11-es nyilván nem szereti a nénike a kutyákat ha neki is van egy. Szövegértés...
A pórázos dologgal egyetértek, de ha behívható a spani és nem okoz galibát, akkor az öregasszony igencsak túlreagalta.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!