Hogy képesek emberek ilyen hideg időben kint hagyni a rövidszőrű kutyáikat?
"de én nem bírnám nézni, ahogy a kutyám kint fagyoskodik"
de azt elnézegeted, ha az emberek az utcán megfagynak.
(arra hivatkozva, hogy foglalkozzanak velük, a szoc. gondozók)
Hát én mocskos állatkínzó vagyok,mert a 3 felnőtt dogomat nem engedem be a kb 45nm-es lakásba. (próbálnám csak meg a párom azon nyomban el is költözne) Teljesen jól elvannak kint! Jó nagy kutyaház,rengeteg szalmával,szépen összebújnak és egész nap ki sem dugják az orrukat.
Nyáron amikor nagyon meleg van bejöhetnek a lakásba hűsölni(ha a párom nincs itthon),de ilyenkor szerintem sokkal könnyebben megfáznának,ha éjszaka a 25-26fokban lennének nappalra meg kivágnám őket a -15be.
És 3 ekkora kutya után nem kicsit többet kell takarítani,hanem durván 2 hét alatt romokban heverne a lakás.
Ha majd saját házam lesz(reménykedem benne,hogy még ebben az életemben),ott mindenképp lesz egy olyan helyiség,ahol a kutyák lakhatnak,persze csak minimális fűtéssel,mert azt sokan elfelejtik,hogy a kutyák hidegtűrőek és az ő számukra legideálisabb,legkellemesebb hőmérséklet a 14-15fok!!
azért a hajléktalanokkal viccelődni nem jó tréfa!nem pont azért nem mennek be mert ott nem lehet inni!nem egyszer volt a tv-ben hogy maguk vallották hogy félnek oda bemenni,mert nem külön kis szobát kapnak amit szépen be tudnak zárni,hanem többen vannak egy nagy "szobában" és sokszor éjjel lopkodnak egymástól és megverik őket ha nem adják oda a másiknak a dolgait!nem egyszer lehetett olvasni az újságban is hogy leszúrták őket ilyen helyeken...nem hiszem hogy csak a pia lenne az ami miatt nem mennek!de próbálj te is így élni mint ők!lehet te is a hangulat módosító szereket választanád!
A kérdezőnek meg részben van igaza!igen sajnálni kell a láncon lévő állatokat akik csak összetákolt kőólban fexenek!csak amíg itthon az emberi körülmények is elég gyatrák így sokat nem várhatunk el senkitől!valószínű h a pusztán lakó Béla bácsi akinek van pl egy szobakonyhás lakása amiben 5-en élnek együtt nem biztos h arra telik h csúcsszuper kutyaólat biztosítson szegény Morzsinak mivel a családja is éhezik és fázik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!