Hány kutyátok van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 19:25
31/43 anonim válasza:
3, 1 Groenendael 1 Tervueren és egy Golden-Labi keverék :)
32/43 anonim válasza:
Nekem van 3-om kutyám, 1 golden meg 2 belga,A goldent befogadtuk és még mindíg hálás.A két belga közül az egyik 2000-ben született a másik meg 1 hete van nállunk.És a 2000-res törzskönyves :D
33/43 anonim válasza:
1 van, mivel a társa elpusztult jan. 10-én :(
34/43 anonim válasza:
kettő tacskó, egy normál rövidszőrű fekete-cser és egy hosszúszőrű törpetacskó, mindketten lakáskutyák, társasházban lakunk.Jó tanács panelbe kutyát akaróknak:a rövidszőrűnek állandóan hullik a szőre, a hosszúszőrűnek nem!Tehát, inkább hosszúszőrűt vegyen, aki bent szeretné tartani, saját tapasztalat.
35/43 anonim válasza:
A hosszú szőrűnek is hullik elég rendesen, hidd el :)
36/43 anonim válasza:
1 befogadott
1 MAGYAR VIZSLA (imádom)
37/43 Akiteki válasza:
11, de látom lemaradtam. :))
Mentségemre szóljon, hogy 3 öreg kutyusom halt meg a nyáron. Bár még így sincs meg a 16, de majd igyekszem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!