Milyen típusú hámot vegyek a kutyámnak?
NYAKÖRVVEL sétáltatom,mielőtt valaki le akarna beszélni :D A hám kiránduláshoz és utazáshoz kellene. Van neki egy, sima belépős hám, valami ismeretlen márka, de olyan rossz az anyageldolgozása, hogy véresre kidörzsölte az egyik oldalát :(
Az érdekelne, hogy melyik az ami normális minőségű, de szépen el van dolgozva? Ezeket néztem, valakinek van vele tapasztalata, hogy mennyire kényelmesek? (Nem-e szúrnak, dörzsölnek.)
Ha ennyire érzékeny és könnyen kidörzsölődik az oldala én a helyedben v. neopréneset v. béleltet vennék. :)
Én ezt használom a 2 kutyámhoz és imádják. Nagyon jó minőségűek,tartósak és hihetetlen puhák (még akkor is,ha a bamba kutyám belesik a patakba..:D ),nem dörzsölik ki a kutyaszőrét/bőrét. Nálam tuti 10/11-es.:
Ill. még a Hurtta termékek is jók + Mo.-on belül nincs szállítási költség:
Remélem tudtam segíteni és sikerrel jársz! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
A Hrutta eszembe se jutott pedig láttam már korábban, de uhh, van ára :D
A kutyus 15 kiló, kis töpszli, de nagyon izmos bull keverék :)
Köszönöm a válaszokat, időközben nézelődtem több helyen, végül a Fressnapfban találtam rá az "igazira". Ilyet vettem neki, ez is bélelt, szépen eldolgozott és NAGYON jó áron van: [link]
Csatja se gyenge, remélem a strapát is bírni fogja (mosást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!