Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért néznek furcsán, amikor...

Miért néznek furcsán, amikor megtudják hogy a kutyusunk ásványvizet kap inni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi ebben a furcsa? Olyan minőségű a csapvíz, hogy mi sem iszunk belőle, akkor egyértelmű hogy a kutya sem azt kapja. Ezen az emberek csak pislogni szoktak. Tényleg ennyire furcsa dolog lenne ez? :)

2014. nov. 22. 07:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy vízszűrő kancsó 4 ezer forint.Szerintem olcsóbb lenne azt beszerezni hosszútávon,mint ásványvizet adni neki.
2014. nov. 22. 09:38
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
A miénk is azt iszik, mivel gusztustalanul klóros és vízköves (!) a csapvizünk, szinte fehér... Mi sem ezt isszuk így ő se, ennyi. Semmi probléma nincs ezzel. Akinek meg normális csapvize van az itassa azzal.
2014. nov. 22. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

Az emberek nagy része még most is azt vallja, hogy a kutyának nincs helye a lakásban, ezek után mit vársz?

Egy idő után rá fogsz jönni, hogy a saját életedet könnyíted meg azzal, ha nem mondasz el bizonyos dolgokat másoknak. Ha nem akarsz állandóan magyarázkodni, akkor hagyd a csudába ezt az ásványvíz témát :)

2014. nov. 22. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha fosatja a csapvíz,bevizsgáltatnám.
2014. nov. 22. 12:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Totálisa, ezer százalékig igaza van a 13. válaszolónak, a saját életedet könnyíted meg azzal, hogy megválogatod, hogy kivel miről beszélsz. :) Fanatikus kutyásokkal lehet ilyenről cseverészni, de egy olyan fafejűvel aki szerint a kutya haszonállat és az a dolga, hogy őrizze a területet, de amúgy le se szarja szegény ebet, na azzal tök fölös ilyenről beszélni.

Amúgy mi, amikor kocsival megyünk bárhova (kirándulás, csavargás, rokonlátogatás) akkor mi is ásványvizet viszünk az útra a kutyának, itthon vezetékes csapvizet kap, mondjuk nálunk tényleg jó minőségű.

2014. nov. 22. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én meg forrásvizet adok nekik, sőt, most az egyiknek gyógynövényes teával öntöm le a tápját, mert beteg. Viszont nem beszélek erről a falubeliekkel, így is én vagyok "az a bolond kutyás lány", itt még azon is le vannak döbbenve, hogy egyszerre kééét kutyával tudok sétálni, el merem engedni őket mert visszajönnek, és még "be is vannak idomítva" labdára, arra a "korongra" meg "cirkuszi mutatványokra" :D
2014. nov. 22. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
mert eddig nem csapvizet kapott még jó h megy a hasa...arra kellett volna szoktatni az elejétől, de már mindegy.Vannak ismerőseim akik meg masszírozzák a kutya lábát és kakaót kap lefekvés előtt..Amit te csinálsz még mondható normálisnak...:)
2014. nov. 25. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is masszírozom a kutya lábát, mert agility után fontos a nyújtás, de az egész testét masszírozom, akkor én sem vagyok normális szerinted?

Kakaót nem adok neki, de csak azért mert ami nekünk jó és finom az nekik méreg lehet, ilyen a kakaó is.

2014. nov. 26. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam hogy nem normális, de az semmi amit a kérdező csinál.Miért kell mindent kiforgatni és tudom hogy rossz nekik a kakaó..és én is szoktam masszírozni a kutyám lábát, de az ismerősöm masszás olajjal végig masszírozza mid a két kutyáját minden este és nedves törlőkendővel magtörli a feneküket...NORMÁLIS, csak egy kicsit sok..
2014. nov. 27. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!