Mit vegyek az állatoknak karácsonyra? (lent)
Figyelt kérdés
Van 2 tengerimalac 2 csincsilla 8 kutya és 2 macska. Mit vegyek nekik? Tudom hogy felesleges mert ők ezt nem fogják fel stb... De akkor is szeretnék valamit. Előre is köszi a segítséget.2014. nov. 21. 14:31
1/15 anonim válasza:
valami nagyn jo es finom kajat :D
2/15 anonim válasza:
egy mentálisan egészséges gazdit :-)
3/15 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki meg akarja lepni őket valami szokatlanabbal? Csak mert szerinted ez nem jó ötlet akkor ne válaszolj . -.-
2014. nov. 21. 14:45
4/15 csabika1971 válasza:
Takarmányt!?
Túl kevés gondod lehet.
5/15 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam amit átlagos napokon nem kapnak az állatok. Csak értelmes emberek értelmes válaszát várom!
2014. nov. 21. 14:53
6/15 anonim válasza:
mivel lepd meg őket? surprise buttsex
7/15 anonim válasza:
Ha már meg akarod őket lepni valamivel, ne szokatlannal lepd meg, hanem valami hasznossal, pl ahogy előttem is írták, takarmánnyal, esetleg vehetsz nekik plédet, játékokat... új házat a malacoknak és a csincsilláknak, almot a macskáknak.
8/15 csabika1971 válasza:
Ez érdekes.
Mert én éppen a te értelmi képességeid kérdőjelezem meg. És valószínűsítem velem többen értenének egyet, mint veled. Ezért ezen vitatkozhatnánk, melyikünk is az értelmesebb!!!
9/15 anonim válasza:
új mókuskerék, gumiegér.. láttam egyszer egy könyvet ami tippeket ad a kutyák idomításához. Mellékeltek is hozzá játékot. Az nem csak a kutyusoknak lehetne ajándék hanem magadnak is.
10/15 anonim válasza:
A Mikulást csak úgy, lelkiismeretlenül, kihagyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!