6 honapos rottweiler szukam hogy tudom leszoktatni a morgasrol? Kutyaiskolaba anyagi helyzet miatt nem tudom elvinni.
Mielőbb ajándékozd el hozzáértő személynek,ivartalanítási kötelezettséggel,akár a Fajtamentésen keresztül.
Ezt szakember segítsége nélkül nem tudod megoldani,az meg neten keresztül nem megy.Nem szabad veszélynek kitenni a gyereket.
Hat hónapos a kutyád,már most nem tudod kezelni.A kutyának és főleg a gyereknek is jobb lesz,ha a roti elkerül tőletek.És míg nagyobb nem lesz a gyerek,ne vállaljatok több kutyát.
Nem akarlak megbántani kedves kérdező de a roti nem nektek/neked való,ha már 6 hónaposan sem tudod kezelni.Sajnos a leírásodból nekem az tűnt ki,hogy nem tekint téged falkavezérnek,és a kisgyermeket sem ismerhette meg kellőképpen.(értem ezalatt hogyha megmorogja akkor magát felsőbbnek gondolja a maga kis "falkájában" mint a gyereket)
Keress neki valaki olyan gazdit aki még ekkora korban határozottan,igazságosan ki tudja venni ezt a viselkedést belőle.
Én nem mernék kísérletezni a baba miatt. Még csak 6 hónapos, mi lesz, ha felnő?!
Melyik kennelből van? Szülei idegrendszere rendben van?
Nekem dobermannom volt, kisgyerek mellett. Egyszer morogta meg, még kölyök volt kb. 4 hónapos, és a gyerek piszkálta. Őszintén megmondom, én akkor eléggé megvertem, persze baja nem lett. Többé nem fordult elő, de ha ez rendszeres lett volna, nem mertem volna a gyerek mellett megtartani. Ez a viselkedés elfogadhatatlan, ez kell tudatosítani a kutyában. Egyszerűen nem engedheti meg magának. Keményebb kéz kell hozzá. Kutyasuli pedig mindenképp jó lenne, ha kicsit rendbejössz anyagilag. Egy roti nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!