Kisiskolás korú gyerekeknek milyen fajta kutya a legalkalmasabb?
Figyelt kérdés
Főleg játszótársnak, a gondozást nem akarom egy az egyben rájuk hagyni, de teljesen bizonytalan vagyok... És olyan kellene, amit lehet bent is tartani, mert az udvar elég kicsi (vidékről van szó, tehát a mozgásigényét bármilyen kutyának ki tudjuk elégíteni, csak az elhelyezése a gond)2010. jan. 29. 13:13
11/13 anonim válasza:
Én is a menhelyt javaslom vagy a fajtamentést! Ha nincs minimum 100ezer Ft-otok egy fajtatiszta és TENYÉSZTŐTŐL származó kutyát venni és csak családi kedvenc lesz és nem akarjátok kiállításra vagy valami fajtajellegű feladatra tartani akkor fogadjatok örökbe! :) FAJTATISZTA, betegségekre szűrt szülőktől származó kutyát nem kaptok 30-40 ezer Ft-ért! Sok sikert a kutyushoz! :)
12/13 Akiteki válasza:
Igen sok fajta jöhet gyerek mellé. Nekem is 8 és 9 évesek voltak a gyerekeim, mikor megengedhettem magamnak, hogy egy kutya is beleférjen az életünkbe.
Javaslom, hogy először azt gondoljátok végig, milyen a család jelleme, életvitele és ehhez keressetek megfelelő fajtákat. Aztán a rostán bennmaradt fajták közül ki kell dobni a nem gyerekszerető fajtákat (én is ezért nem vettem csaucsaut). A végén még azt is meg kell nézni, melyik tetszik. Mert hiába bizonygatjuk valakinek, hogy milyen szépek az agarak, ha valakinek a tacskó rövid lába tetszik.
És persze: a gyerekeknek mi tetszene?
13/13 anonim válasza:
Hovawart :) Imádja a gyerekeket és a házat is őrzi:) De pl magyar vizsla és boxer is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!