Mi baja lehet a kutyámnak?
Az,hogy senki nem vesz és nem fogad örökbe szaporítótól.Akkor nem érdemes nekik új almot lehozni többet.
Gondolod,hogy azok a kutyák,akik mondjuk a tied testvérei,mind jó helyre kerültek?Mi a garancia,hogy egy sem köt ki gyepin vagy az utcán?Az emberek könnyen megszabadulnak az ingyen vagy olcsó kutyáktól.
2014. nov. 19. 17:29
Te annyit tehettel volna, hogy nem veszed meg a kolykot, hanem allatvedokkel es rendorseggel egyutt tersz vissza. De most mar keso banat, igy is szep, hogy megmentetted.
2014. nov. 19. 17:31
23/36 A kérdező kommentje:
Neharagudj nem értek egyet veled. Akkor a menhelyi kutyák pusztuljanak el a menhelyen? Nem tudom sajnos hova kerültek a testvérei :-( Nem vettem ingyen hoztam el. Egy ismimre akarták rásózni mint csivi. De mikor megláttam hol vannak milyen mocsokba hidegbe megfenyegettem az illetőt h feljelentem és ha tetszik ha nem elhozom ingyen mert ott nem maradhat. Majd meg szakadt a szivem mikir láttam hogy didereg.
És miért nem jelentetted fel?
Majd jönnek az újabb és újabb almok ugyanilyen körülmények közé.
2014. nov. 19. 21:43
Mi köze van a menhelyi kutyáknak a szaporított kutyádhoz?Menhelyre pontosan ilyen tetves szaporítóktól és/vagy felelőtlen emberektől kerülnek.
2014. nov. 19. 21:44
26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor mi is a különbség aközt h menhelyit hozok el vagy egy szaporítótól. Semmi!!! Csak annyi hogy elviszi egy felelőtlen ember aki aztán kidobja és én csak a második gazdája leszek a kutya meg kitudja addig is mennyit szenvedett. Értem amugy h mit akarsz mondani ezzel de sztem ez nem megoldás.
27/36 A kérdező kommentje:
Mindegy h milyen kis korcs de az enyém,imádom és nem adnám semmiért. Hálistennek már jól van és készülünk egy allergia vizsgálatra hogy ne legyen még egy ilyen probléma.
Nincs teljesen igazad. Ha egy szaporítót lebuktatnak, és elveszik tőle a kutyáit, utána már többé nem tarthat kutyát, és ezt ellenőrzik is! Míg te most elhoztál egy kölyköt, ő már valószínűleg hozza is le a következő almot. Ezért nem mindegy,hogy egyedül, vagy állatvédőrséggel mész oda.
Drukkolok, hogy ne legyen baja. Egy képet mutatnál róla? Kíváncsi vagyok a kutyusra :)
2014. nov. 20. 13:34
Ha a menhelyről hozol egy kutyát,a helyére mehet egy másik halálraítélt,tehát kettőt mentesz meg.
Ha szaporítótól hozol,jön a következő felesleges alom,aminek jó része a végén menhelyen köt ki.Ha a szaporító rájön,hogy nincs kereslet a kölykökre és nyakán maradnak,nem gyárt következő almot.
2014. nov. 20. 14:52
30/36 A kérdező kommentje:
Én már nem vitázok nem érted mit akarok mondani. Hoztam volna menhelyit és a helyére került volna pl ami nállam van. Ugyan az csak más kutyám lenne. Igen hibáztam h nem jelentettem az biztos. Így utólag lehet tenni valamit? Megprobálok képet felrakni nem tudom sikerül-e mert telorol vagyok.
Kapcsolódó kérdések: