Mikor vihetem a két hónapos kutyámat kutyakozmetikába? Borzasztó büdös. A körmeit le lehet vágni? Vagy van valami más magoldás büdösség ellen?
Ha van már legalább 3 oltása és mehet kutyák közé, akkor nyugodtan vidd el kozmetikushoz, ő legalább szakszerűen megfürdeti és megszárítja. Az égvilágon semmi baja nem lesz tőle, ha nem otthon fürdik.
A sok okos válaszoló gondoljon bele, hogy kiállításra már 3 hónapos kortól lehet kutyát vinni. Na az ott felvezetett bébiket vajon mindenki otthon pancsiztatja, vagy szakemberre bízza?
A körmeit nem kell levágni, általában semmilyen kutyának. Ha körmöt kell vágni, az már valami tartási hiba.
Állatorvosnál mikor voltatok? Nem ártana neki egy féreghajtás sem, a "belül koszos" attól is lehet büdös.
Nem a kérdéshez kapcsolódik, csak példának mondtam. Sikerült kiemelned a lényegtelent.
Egyébként igen, megfürdetnek minden kutyát. Persze, van amelyiket nem, végülis nem nyerhet mindenki. Úgy hallottam, a szépségkirálynők is meg szoktak fürdeni meg fodrász is kezelésbe veszi őket, mielőtt fürdőruciban vonulnak a színpadon.
De a témához visszatérve: semmi baja nem lesz a kölyöknek, ha elviszik kozmetikushoz. Max. szebb lesz, mint újkorában:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!