Két kutyusunk lesz, majd tavasz-nyár körül, de mikor vegyük meg Őket?
Szóval 2 kutyust fogunk venni(remélhetőleg), de 2 külön fajtát. Az egyik uszkár a másik kopaszkutyus.
Mi azt beszéltük, hogy 1-2 nap eltéréssel kéne Őket megvenni, mert egyszerre a kettőt nem tudjuk.
És azért vennénk majdnem egyszerre a kettőt, hogy az első kutyus ne legyen féltékeny a másikra.
Vagy ha pár hónap eltéréssel vesszük Őket, attól még az első kutyus nem lesz féltékeny? Elfogja fogadni az új kutyust?
Azért félünk kicsit a féltékenykedéstől, mert volt egy uszkárunk és egyszer találtunk az udvaron egy másik uszkárt és hazavittük és a mi uszkárunk bepisilt, meg nagyon féltékeny lett.
Mind a két kutya lány lenne.
Remélem nekünk is sikerülni fog a dolog:)
Az utolsó előttinek: nem mexikói, hanem kínai kopaszkutyusunk lesz:)
Köszönöm a válaszokat:)
Semmi gond:D Mindenki tévedhet:D
Azért szeretnénk 2 kutyust, röviden összefoglalva:
Manót, az uszkárunkat pár hónappal ezelőtt kellett elaltatnunk: 2009-ben 2x műttettük daganat miatt(ezelőtt kb. 5 évvel már kellett műteni), ezután epilepsziás lett, amitől agyvérzést kapott és már nem is tudott magáról és nagyon szenvedett:( Ő volt a mi kis családtagunk, apukám nagyon-nagyon szerette(persze mi is).
Ő akkor kijelentette, hogy ha lesz kutyus, az uszkár lesz.
Aztán itt vagyok Én. Körülbelül 3 évvel ezelőtt találkoztam a kopaszkutyával és már akkor nagyon szerettem volna egyet. Eltelt 3 év, lassan 24 éves leszek, és mivel szegény Manókánk már nincs velünk:(, ezért megegyeztünk, hogy tavasz-nyár fele újra bővülhet a családunk, hiszen kutya nélkül nem igazi az élet.
És mivel apukám uszkárt szeretne, Én pedig kopaszkutyust, ezért lesz két kutyus.
Persze családtagok lesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!