Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutyusunk lesz, majd...

Két kutyusunk lesz, majd tavasz-nyár körül, de mikor vegyük meg Őket?

Figyelt kérdés

Szóval 2 kutyust fogunk venni(remélhetőleg), de 2 külön fajtát. Az egyik uszkár a másik kopaszkutyus.

Mi azt beszéltük, hogy 1-2 nap eltéréssel kéne Őket megvenni, mert egyszerre a kettőt nem tudjuk.

És azért vennénk majdnem egyszerre a kettőt, hogy az első kutyus ne legyen féltékeny a másikra.

Vagy ha pár hónap eltéréssel vesszük Őket, attól még az első kutyus nem lesz féltékeny? Elfogja fogadni az új kutyust?

Azért félünk kicsit a féltékenykedéstől, mert volt egy uszkárunk és egyszer találtunk az udvaron egy másik uszkárt és hazavittük és a mi uszkárunk bepisilt, meg nagyon féltékeny lett.

Mind a két kutya lány lenne.

2010. jan. 29. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kár ha nem teljesen értesz egyet, nekem 3 ivarérett szukám van. Gondolhatod milyen az... De egy szavuk sincs, mert így neveltem őket. Sőt a múltkoriban itt lakott egy kiskutya, aki szintén szuka. Egy szó nélkül tűrték a nagyok, még be is zártam hozzájuk a kennelbe, és ott sem volt baj. Pedig nem szeretik az idegen kutyákat a kertükben, a legidősebb pedig kifejezetten rosszindulatú a kölykökkel. De mivel én azt mondtam hogy ő most itt lesz, hát elfogadták. Szóval nem csak a levegőbe beszélek, meg könyvekből, nálam bejött.
2010. febr. 1. 01:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Remélem nekünk is sikerülni fog a dolog:)

Az utolsó előttinek: nem mexikói, hanem kínai kopaszkutyusunk lesz:)

Köszönöm a válaszokat:)

2010. febr. 1. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy miért akartok kettőt? Ez a két kedvencetek vagy csak hogy társak legyenek?
2010. febr. 1. 16:26
 14/15 Akiteki ***** válasza:
100%
Ja, bocsi, éjjel 2-kor még itt szórakoztam a gépnél, nem is tudom miért a mexikói ugrott be. Végülis mindkettő csupasz és messze van. :))
2010. febr. 1. 21:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Semmi gond:D Mindenki tévedhet:D

Azért szeretnénk 2 kutyust, röviden összefoglalva:

Manót, az uszkárunkat pár hónappal ezelőtt kellett elaltatnunk: 2009-ben 2x műttettük daganat miatt(ezelőtt kb. 5 évvel már kellett műteni), ezután epilepsziás lett, amitől agyvérzést kapott és már nem is tudott magáról és nagyon szenvedett:( Ő volt a mi kis családtagunk, apukám nagyon-nagyon szerette(persze mi is).

Ő akkor kijelentette, hogy ha lesz kutyus, az uszkár lesz.

Aztán itt vagyok Én. Körülbelül 3 évvel ezelőtt találkoztam a kopaszkutyával és már akkor nagyon szerettem volna egyet. Eltelt 3 év, lassan 24 éves leszek, és mivel szegény Manókánk már nincs velünk:(, ezért megegyeztünk, hogy tavasz-nyár fele újra bővülhet a családunk, hiszen kutya nélkül nem igazi az élet.

És mivel apukám uszkárt szeretne, Én pedig kopaszkutyust, ezért lesz két kutyus.

Persze családtagok lesznek:)

2010. febr. 2. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!