Agility akadályok? Bővebben lent.
Sziasztok!
A kutyusommal tavaly nyáron voltunk egy gyerektáborban bemutatókat tartani a felelős állattartásról. A következő táborba is meghívtak minket. Most már tudom, hogy mivel tudom lekötni a gyerekek figyelmét, így a következő táborba már vinnék magammal agility akadályokat amiket kipróbálhatnak a a gyerekek a kutyusommal. (Régóta agilityzünk, minden hétvégén megyünk edzésre.) Viszont eléggé kis helyünk lenne. Két ugróaksit vinnék és egy kúszót. Az aksit betudom szerezni a kérdéses a kúszó. Szerintetek hol tudnék beszerezni? Kb 2-3 méteres elég lenne. Néztem az IKEÁBAN a gyerekeknek való kúszót (a célra az is megfelel). De ha esetleg tudna vki olyat ami hajlítható is az lenne a legjobb! :D Valaki jártas ez ügyben?
Itt árulnak: [link] máshonnan én csak drágábban tudok, bár nyilván jobbak is.
Viszont nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet évi egy tábor miatt -még ha az 2 hétig tart is, de pár nap miatt meg főleg-, hogy saját kúszót vegyél, ahhoz drága és tök fölösleges.
Inkább kérj kölcsön egyet onnan ahova jársz edzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!