Ivartalanítás után láz és lágy széklet?
Szuka kutyámat 3 napja műtötték, eddig minden rendben ment, de ma az esti sétánál lágyabb volt a széklete a normálisnál (nem híg). Most meg ahogy simogattam, mintha lázas lenne, melegebb a megszokottnál. Normális ez ilyenkor? A közérzete egyébként jó, olyan, mint lenni szokott.
(Mielőtt valaki letámad, beviszem az ügyeletre, ha baj van, de nem akarok 30 km-t autózni, esetleg feleslegesen).
én konkretan nem tudok ehhez hozzaszolni de lazat tudsz merni. 38-39 fok a normalis vegbelbe. amugy a hig azeklet lehet azert mert megevett vmi fuvet amire "szuksege" volt.
a doki nem mondott semmit?
mire szamits, mik tortenhetnek, mikor kene visszavinned?
szia!
Figyelgesd, a húgom tacsijának is begyulladt a varrat, és antibiotikumot kellett szednie a kutyusnak.
Ha levert, akkor vidd dokihoz. Addig ne. Viszont a lázát megmérheted otthon is.
Köszönöm a válaszokat.
Beszéltem tegnap a dokival telefonon, ő azt mondta, a láz az normális ilyenkor (már nem az egyébként), és azóta a széklete is rendben van. Szerinte a kettő nem is volt igazán összefüggésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!