Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás után láz és...

Ivartalanítás után láz és lágy széklet?

Figyelt kérdés

Szuka kutyámat 3 napja műtötték, eddig minden rendben ment, de ma az esti sétánál lágyabb volt a széklete a normálisnál (nem híg). Most meg ahogy simogattam, mintha lázas lenne, melegebb a megszokottnál. Normális ez ilyenkor? A közérzete egyébként jó, olyan, mint lenni szokott.

(Mielőtt valaki letámad, beviszem az ügyeletre, ha baj van, de nem akarok 30 km-t autózni, esetleg feleslegesen).

2014. nov. 15. 23:31
 1/4 anonim válasza:

én konkretan nem tudok ehhez hozzaszolni de lazat tudsz merni. 38-39 fok a normalis vegbelbe. amugy a hig azeklet lehet azert mert megevett vmi fuvet amire "szuksege" volt.

a doki nem mondott semmit?

mire szamits, mik tortenhetnek, mikor kene visszavinned?

2014. nov. 16. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
ha a közérzete jó és nincs semmi baj a viselkedésével, nem lehet nagy baj.
2014. nov. 16. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

Figyelgesd, a húgom tacsijának is begyulladt a varrat, és antibiotikumot kellett szednie a kutyusnak.

Ha levert, akkor vidd dokihoz. Addig ne. Viszont a lázát megmérheted otthon is.

2014. nov. 16. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Beszéltem tegnap a dokival telefonon, ő azt mondta, a láz az normális ilyenkor (már nem az egyébként), és azóta a széklete is rendben van. Szerinte a kettő nem is volt igazán összefüggésben.

2014. nov. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!