Miért nem szeretik sokan a yorkit?
Nekem is yorkim van..a családból mindeki imádja,tündéri játékos igazi "kis bohó":D
ezért nem értem.Jajj nézd már de pici ez nem is kutya,ez egy undoríto kis patkány.
hát.az ien emberektöl hányni tudnák.
PEDIG EZ A LEGTÜNDÉRIBB KUTYA FAJTA!
Imádom az én kis yorkim.<3
A gazdáik miatt, akik póráz végén csaholó kis vakarccsá nevelik, akikhez kutyát nem lehet közelébe vinni "mert jaj biztos bántani fogja a másik". És kár szépíteni mert a legtöbb yorki gazdi nem kutyaként kezeli a saját kutyáját.
Nekem alapvetően a gazdákkal van gondom - a yorkik alapvetően jófejek lennének, csak elcseszték már a fajtát is. (itt most a szaporított, standard alatti kis 1,5 kilós ideggyenge kutyákra gondolok)
De akkoris nem egy gazdának kell mondani "hogy fujh mien kutyád van"
igaz nekem még enm mondták 4 hónapos a yorki.és még nem vittem ki mert hideg van.
de sok helyen hallotam mikor elöttem vitték a havanesét,vagy beaglet.."és ugy néz ki mint egy patkány"..és annak a gazdának mien rosszul eshet , hogy a kiskedvencét,lefikázák,nem a gazdinak kéne mondani,ő ezt a fajtát szerti.meg sok helyen olvastam hogy a yorki "idegbeteg" szerintem nem igaz..lehet van ilyen yorki kutyus,de az enyém nem az "idegebeteg" kutyákhoz tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!