Mivel tisztítsam a cocker spániel kutyám fülét?
Mint a spánielekre jellemző, a füle elég hamar koszolódik, mert pl. állandóan belelóg a kajába stb.
Az enyémnek már eléggé össze van csomósodva a sok kosztól a szőr a fülén, leginkább az alján.
Gondolom jól esne neki, ha kimosnám belőle azt a sok ragacsos piszkot, de nem tudom hogy és mivel kezdjek neki. Mit ajánlanátok?
Előre is köszi.:)
Víz, kutyasampon...?
Egyébként valószínűleg a rendszeres nedves ronggyal törölgetés, illetve fésülés is sokat segítene, a legtöbb piszok lepereg, ha megszáradt, az összeragadást pedig biztosan meg tudod vele akadályozni.
De nem is értem, hogy került szóba ez a kérdés, teljesen alapvető, hogy tisztán tartom a kutyát, és nem várom meg, amíg összeragad a mocsoktól.
Mosni kell, én nèha csak a fülèt mosom meg samponos vizzel, belelògatom egy mini lavorba. Belül is ki kell törölni nedves kendövel, erre is van spec kutyafül tisztito folyadék.
Sose volt mèg a mocsoktòl összeragadva a spànielem füle, azèrt ennyire ne hanyagold el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!