Miért piros a kutyám szeme?
Vidd el állatorvoshoz.
Itt nem fogjuk tudni megállapítani, hogy van-e valami baja, vagy nincs, látni kellene a kutyát hozzáértőnek.
A kipirosodott szem oka lehet kötőhártya gyulladás, vagy allergia, de az is lehet, hogy tényleg nincs gond, csak túlreagálod a dolgot... csakhogy ennek ellent mond az, aminek te kevesebb jelentőséget tulajdonítottál: egészséges felnőtt kutya nem alszik állandóan.
Állatorvos!
Amúgy azért írnák, hogy minden kutya fajtiszta, mert az.
A faj, az egy élőlény csoport (pl. Ember, kutya, macska, ló stb.)
A fajta az a (mondjamúgy) tiszta vérű csoport.
Szóval:
Fajtiszta = pl. ember, kutya, macska stb.
Nem fajtiszta = pl. kutya-macska kereszteződése
Fajtatiszta = pl. Foxterrier, Husky
Nem fajtatiszta = pl. Rottweiller és Német Juhász keverék.
Ejnye Rebekka, teee, kutyatartók gyöngye, hát ez a csóri kutyus eléggé megszívta..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6273827-bisch..
Ja csak hogy a többiek is képben legyenek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6259519-a-kut..
Kedves Rebeka, vagy nagyon gyorsan változtatsz ezen a hozzáálláson, vagy lenyomozzuk az IP címedet, és rádküldjük az állatvédőket. Csóri kutyának nagyon pocsék élete lehet melletted.
A kutyák nem tudnak allergiásak lenni. Lehet kullancs fertőzés de akkor lázas (ki van száradva az orra, folyik az orra) és narancssárgát pisil. Ha egy kicsit kidudorodik a piros része akkor ajánlom hogy csepegtessetek kamillás szemcseppet a szemébe, mert lehet hogy akkor megvakulhat...
Ha vírusos fertőzés lenne akkor hányna.
Ezekkel amit írtam csak akkor törődj hogyha mind a kettő szeme piros. Ha csak az egyik piros akkor szerintem valami irritálja a szemét.
Remélem tudtam segíteni :)
"Remélem tudtam segíteni :)"
Napra pontosan három és fél év telt el a kérdés kiírása óta (2014 november 13) -:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!