Boxban altatás, mi lehet a gond?
A miénk ugylett erre megtanítva hogy ha becsinált a lakásba
mindig kilett rakva az udvarra és megtanulta hogyha ki kell mennie akkor szól.azóta mindig odaáll az ajtóhoz és nyüszít jelezvén hogy dolga van
17 órakor kap vacsit, és utána általában 21-21.15 körül jön csak be miután elvégezte a dolgát az udvaron.
Ha nem érdekelt volna a szobatisztaság, akkor már rég elajándékoztam volna, mint sokan mások is tennék/tették és nem próbálkoznék. Aki nem akar segíteni csak beszólogatni, mert olyan baromi okosnak hiszi magát, az kíméljen meg a hozzászólásaitól. Ha nem törődnék vele, valószínűleg nem hoztam volna el egy olyan helyről, ahol kínozták, és agyon akarták ütni, mert senki nem vette meg az akkor 7 hetes kiskutyát, mert félt az emberektől, ami érthető, miután pl mikor én oda értem a hátsó lábánál lóbálva hozta oda nekem egy 4 éves kis hülyegyerek. (ki tudja még mit csináltak vele) Egy lelki sérült kutya, akinek adtunk egy esélyt és imádjuk, ezért SEGÍTSÉGET, TANÁCSOT kértem, nem okoskodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!