Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaffot szeretnék, hol találok?

Amstaffot szeretnék, hol találok?

Figyelt kérdés
Fajtiszta amstaffot keresek,megbízható helyről.Sajnos a kiskutyánk allergia miatt már nem lehet velünk,ezért nem akarunk még egyszer beteg kiskutyát.ha valaki tud olyan helyet,ahol épek,és egészségesek,az kérem írjon.Lehetőleg tigriscsíkos szuka legyen.

2014. nov. 10. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Fajtiszta minden kutya. Te fajtatisztát keresel. Ezekkel legyél tisztában, mielőtt új kutyát veszel magadhoz.

Ha fajtatiszta kutyát akarsz, ahhoz jár a törzskönyv, és általában olyan 10-120 ezer forintért kapod meg törzskönyvvel, 8 hetesen, oltva, féreghajtva, chippelve. De mivel a menhelyek tele vannak, sok helyen vannak ilyen fajták is, inkább egy menhelyet keress fel, és válasszatok onnan!

2014. nov. 10. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem hoznék amstaffot menhelyről, sem szapitól, mert ki tudja, milyen nyűgke-baja van. Amstaffot és hasonlóan kockázatos "harci" fajtát csakis tenyésztőtől szabad venni. Itt pl most vannak eladók:

[link]

[link]

Vedd fel velük a kapcsolatot, kérdezgess, tárgyalgass.

2014. nov. 10. 11:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Nálam a fajtatiszta azt jelenti,h az apja és anyja is amstaff,nem pedig mindenféle mezei kutya.nem menhelyről szeretnék kutyát.azok is aranyosak a maguk módján,de én ehhez ragaszkodom.Nyílván csak törzskönyvvel és EGÉSZSÉGESEN venném.Volt nekünk már egy,de sajnos el kellett altatni,mert annyira szenvedett a betegségétől.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 10. 11:09
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es! Köszönöm :)
2014. nov. 10. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Azt írtad, hogy FAJTISZTA kutyát keresel. Minden kutya fajtiszta, mert nem volt az ősei között például macska.

A fajtatiszta meg az a KUTYA, amelyiknek bizonyítható a származása, legalább 4 generációra visszamenőleg!Ezért kezdtem ezzel a mondandóm elejét.

Azt írhattad volna, hogy menhelyről eszed ágában sincs hozni, akkor nem írtam volna. Arra figyelj, hogy 8 hetesen, chippelve, oltási könyvvel hozd csak el a kutyát, GARANCIÁVAL. Ez egy szerződés, amibe azt írtok bele, amit akartok, pl ha a kutyának mégis örökletes betegsége lesz, akkor a tenyésztő vállalja a kezelés költségeinek a fizetését. De ez rátok van bízva.

2014. nov. 10. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
5ös, muszáj ebbe belekötni? Nyilván ő is fajatisztára gondolt, csak nem gondolta hogy a két szó nem ugyanaz. Inkább segítenél neki ahelyett hogy egy ilyen jelentéktelen dolgon leragadsz.
2014. nov. 10. 11:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Hmm,hát igen a kötekedés nem szép dolog :)

Jó,végülis mindegy egy betű ide vagy oda :D

Azért volt hasznos is a mondanivaló végén.Pl ez a szerződéses téma.Ezt ki lehetne próbálni

2014. nov. 10. 11:46
 8/10 sippara ***** válasza:
100%
Hatos: igen, muszáj kötekedni. Aki amstaffot akar venni, annak rohadtul ne legyen mindegy, hogy csapba szarni, vagy szarba csapni, mert ha épp ilyen felelősséggel és odafigyeléssel neveli a kutyáját, mint ahogy tájékozódik, annak nagyon gyorsan nagyon csúnya vége lesz.
2014. nov. 10. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát én még az életbe nem hallottam olyat, hogy ALLERGIA miatt el kellett ALTATNI egy kutyát... Nem vagyok benne biztos, hogy nektek pont ilyen fajtát kellene választani... De ha érdekel, mondok pár jó kennelt: Robustaff, Tiger's Tattoo, Naplás Gyöngye.

Még valami. Kiskutyát soha ne színre válassz, mert lehet gyönyörű kék vagy tigriscsíkos, ha olyan domináns, hogy a kis szaros fél éves korára sakkban tartja az egész családot.

2014. nov. 11. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Értelek,de nagyon jó lenne ugyanolyat találni,mint amilyen volt.Hát,nekünk is új volt ez az allergia dolog,már havi 50ezerbe volt a kutyának csak a kezelése,és semmit nem javult,annyira szenvedett,véresre vakarta magát,egyfolytában szétrágta magát ahol csak lehetett,a szőre kihullott,hólyagos volt a teste,és már szteroidokat is kapott,de semmi.Majdnem az összes fűfélére allergiás volt,tárolási atka,poratka,minden :( :( nagyon nehéz volt megválni tőle.
2014. nov. 11. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!