Mennyire viseli meg a szuka kutyát az ivartalanitás? Mennyi idő alatt épül fel?
Minden kutya máshogy reagál a műtétre. A gyógyulási idő kutyánként eltérő lehet.
Az én szuka kutyám az első tüzelése után lett ívartalanítva.
Reggel 9,00-ra vittem a dokihoz és kb.17,00-kor mentem érte.
(azt mondta a doki, hogy maga a műtét kb.1 óra, de csak akkor adja haza a kutyát, ha teljesen felébredt.)
Szóval, amikor érte mentem már a saját lábán szaladt elém, és ha nem figyelek eléggé képes lett volna beugrani az autó hátsó ülésére.
Itthon még aludt egy nagyot és a következő naptól az volt a legnagyobb baja, hogy varratszedésig (10 nap) csak pórázon sétálhatott.
A mi erdélyi kopónkat este 8-kor műtötték. Amikor kiadták már ébredezett, de nem volt teljesen magánál. Hazaérve kicsit ivott, aztán reggelig aludt. A következő napon nagyon morcos volt, mintha haragudott volna, hogy ott hagytuk a dokinál, de aztán mintha semmi sem történt volna.
Már a műtét napjától kb. egy hétig minden nap fújtuk Lavyl-lal, így nagyon gyorsan gyógyult a sebe és ma már nem is lehet látni semmit a műtétből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!