Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Bullterrie...

Mi a véleményetek a Bullterrier-ről?

Figyelt kérdés

Amit gondolsz a kutyáról mindent írj le! Tapasztalatot is szívesen fogadok!:)

Köszönöm szépen!

14/L

2010. jan. 26. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tartom szépnek, rossz tapasztalatom nincs róla. Ismertem kettőt, egyik albínó volt, jó kis családi kutya. A másiknak volt egy nagyszájú gazdája, aki ismerte anyámat ezért parancsolgatott az én kutyámnak, úgy hogy közben a vadidegen kutyájával állt a kerítés előtt (halálosan idegesítő egy jó házőrzőnek), persze az én kutyám nem fogadott szót neki. Aztán amikor az utcán a kutyája a gazdája lába mögül megugatot, akkor a mudim mérges lett rá mert emlékezett, és a bullterrier elszaladt előle félelmében. Szóval bajom nincs vele, de nem is kéne otthonra, én az arányos kutyákat szeretem, lehetőleg kicsikét nagyobb szőrrel, bizalmatlanul :)
2010. jan. 26. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Mudid:D LOL az én bulterrieremre merne ugatni egyet is lol rögtön szörnyet halna, eddig egyszer tévedt be a portánkra egy kuvasz ,de azt is megölte:D SZÓVAL AZ utcán vezetni alig tudom mert meglát valamit vagy valakit egyből nekiugrik vagy megnyalja attól függ milyen kedve van. Remélem majd egyszer találkozunk.
2010. jan. 27. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:

A mudim nem ugatott meg senkit, a bullterrier ugatta meg őt a gazdi lába mögül, és mivel emlékezett a kutyám a neki nem szimpatukis gazdára ezért meg akarta kergetni, és a bullterrier elszaladt. Persze amint szóltam neki leáll.

A te kutyád meg antiszociális vadállat, akinek nagyon nem vicces hogy más kutyákat gyilkolgat meg, az ilyenek miatt lesz rossz híre szerencsétlen bullterriernek. Hülye nagysuájú..

Amúgy csak elmesélném, hogy a mudim már megpróbáltam egy rottweiler megölni és érdekes módon nem sikerült neki. Elkapni is csak azért tudta mert nem volt időm elengedni a pórázról, de a másik mudim aki nem volt pórázon ráadásul még kisebb mint az első kutyám, nekiment hogy védjen, és egy karcolás sem esett rajta, ellenben a roti nem tudta kinyírni a kutyám... Sőt támadt már ránt séta közben bullmasztiff, német juhász, közép ázsiai és sok egyéb neveletlen fenevad, és egyik sem tudott még egy karcolás sem ejteni a kutyáim, bár az igaz hogy nekik nem borul el az agyuk és tudják mikor kell elmenni, és ha futnak senki nem éri őket utol, és egyik kutya nem tud olyan gyorsan odakapni mint ők. Úgyhogy máshol pattogjál, a kutyád meg sajnálom hogy ilyen idegbeteg állat... Egy normális embernél biztos jobb helye lenne, te az a jellemző menőző vagy aki a kutyát csak tárgyként használja, státuszszimbólumként. Ha lenne elég eszed akkor legalább annyit tudhatnál hogy minden kutyának más a jelleme, egyik szelíd másik nem, hiába egy fajta, de egyik normális kutya sme öli meg a másikat és egyik normális ember sem dicsekszik evvel. És most húzz máshova nagyszájúskodni... Nem szeretném hogy egyszer csalódj mert akkor az ártatlan kutyád szívja meg, de azért megsúgom hogy ne áll mindenek fölött.. De legalább olvasni megtanulhatnál. Remélem egyszer majd találkozunk és elvitethetem tőled szegény kutyád... Mert azt nem akarom hogy a 3 mudim megfutassa és szívrohamnot kapjon :)

2010. jan. 27. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Hello, nem dicsekedni vettem a bullterrierem nagyon szeretem ,sőt imádon őt ,de sajna ilyen lett ha valamit meglát és ráfut addig nem hagyja abba míg meg nem öli, egyszer a szomszéd macskáját meglátta és én hiába fogtam hogy ne bántsa a kis szemét belépharapot:D ÉS A MACSKÁT megölte sőt meg is edte:D PEDIG 48 kg-os majd ki durran és .... szerintem a mudiaid nem bírnának el vele csupa izom a kutya soha nem vittem el még beoltatni sem persze rengeteget mozog egésznap. voltam már vele 3 kiállításon is és első lettem mindenhol ,de többre nem merem elvinni mert addig harcol amíg életben van és soha,de soha nem hátrál meg ... sajnos ilyenné vált ,de legalább sokat tudok vele hülyülni, MERT MELLETTEM állandóan bohóckodik:d multkor a szomszéd kapuja előtt sétáltattam éjszaka és általában az ürít vezényszóra kakálik és a kapuja elé szarattam:D ,DE EZ KOMYOLY
2010. jan. 27. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, már ott lebuktál, hogy kiállításra nem engednek be oltás nélkül te nagyon okos. :) Amúgy nem mondtam hogy az én mudjaim elbánnak vele, mert én nem akarom hogy a kutyáim verekedős állatok legyenek, azt mondtam ha ők nem akarják akkor hozzájuk sem tud érni egy kutya sem, hacsak nem agár az illető. Te meg fantáziálj tovább a kutyádról :D, meg is nyugodtam neked tuti nincs ilyen kutyád, így nem is szenvedhet nálad.
2010. jan. 27. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha a vadállat Bullterrieres gazdának tényleg van kutyája akkor ezt üzenem neki:

Te NEM nevelted a kutyádat azért lett olyan amilyen! Nagyon felelőtlen vagy ,hogy nem viszed oltásra... majd ha elviszi egy betegség/vírus akkor nézhetsz.. És akkor is nézhetsz ha csak úgy hülyülésből a nyakadra ugrik... Mert a te kutyád agresszív tehát veszélyes.. sajnálom szegény kutyát... nem ilyen gazdát érdemelt volna...

2010. jan. 27. 21:23
 7/7 anonim válasza:
Nekünk van bullterrierünk nagyon játékos és igen van amikor elfut(a miénk ilyen mert mi így neveltük)és van amelyik vadabb.De nem tom mit pofázik a másik mudivalxd me azt a kutyát tényleg széttépné mivel harci kutya családtagját megvédi akkor nem fut el és szőrösebb kutya.XDDD ez olyan mint a nagy mamáknál hogy ilyen kis öleb(ezek nem is kutyák,mert a kutya az házőrző,védő kutyák közé nem sorolnám xd ,majd ha megöregszel és nincs ki lenne melletted jók lesznek ezek a szarcsimbók kutyák.A poén az hogy egy macska megveri ezeket a kutyákat)én mindig röhögök mert ha a kutyám sétáltatom mindig megnyílik előttem az út,sose kell kerülgetnem.
2011. febr. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!