Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert osztja be az eye test...

Miert osztja be az eye test idot sajat maganak?

Figyelt kérdés

Mostanaban a kutyam 3x akar minden nap enni.

Lassacskan ket eves lesz.

Ketszer, reggel es este ettem.

De O reggel megeszi a fel adagot, amit kapott. Delutan megeszi a masik felet, este pedig megint azt az adagot, amit elerakok.

Ha elveszem reggel a felig teli edenyet, delutan nyoszorog, hogy tegyem le es kiuriti teljesen.

Orulok neki, hogy jo etvagya van, mert hiznia kellene ugyis. Tul gyorsnak tunik az anyagcsereje.

Nemreg valtottam tapot, Acanat evett korabban, most Taste of the wild-ot kap.

A szeklete nem kemeny, de formalt es nagyobb mennyisegu, mint az Acanatol.

Mennyisegre nem eszik tobbet, mert ugyanezt az eloirt napi adagot osztja be maganak 3x.

2014. nov. 3. 18:52
 1/3 sippara ***** válasza:
100%
Nagyon gyorsan megoldódna a probléma, ha normálisan kapna a kutya enni: naponta egyszer vagy kétszer azonos időpontban elé teszed a tálat, "ráengeded", és maximum öt-tíz perc múlva elveszed a tálat függetlenül a tartalmától.
2014. nov. 3. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden kuya háromszor, négyszer, ötször akarna enni, ha egy kis nyöszöszörgésre elé tennék a kaját.

Ha soványka, adj neki többet, ha szeretnéd, naponta akár három adagban, de ne azért, mert a kutya nyöszörög. Döntsd el, hogy hányszor etetsz egy nap és attól ne térj el.

2014. nov. 4. 10:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Hat igen, ma mar rajottem, falkavezer akar lenni a dragam.

Soha nem csinalt ilyet, de beleevett ma az en kajamba es mikor elzavartam, meg neki allt feljebb.

Meglepett, mert eleg pofatlan lett, voltak kisebb jelei pedig, csak nem tuntek igazan fel nekem.

Koszi a hasznos valaszokat.

2014. nov. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!