Hogyha Kántor egy aknától halt meg, akkor hogy lehet kitömve kiállítva? Elméletileg darabjai hullik aki egy aknára lép nem? Vagy akkor hogy halt meg?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 23:21
1/4 anonim válasza:
gondolom, nem érte olyan közvetlenül a robbanás, vagy az akna nem robbant olyan nagyot...elég morbid a kérdésed...
2/4 anonim válasza:
XD Ez tényleg érdekes, bár én nem tom, hogy aknától halt volna meg... Én úgy tudtam öregségben. De, ha aknától, akkor vagy nem robbant-szét csak repült 15 métert, vagy nem Ő van kiállítva.
3/4 Andizsuzsi válasza:
"Aztán 1964 áprilisában éppen egy bűnözőt üldöztünk a Fertő-tónál, amikor a vizenyős területen egy a határzár miatt elhelyezett aknára lépett. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az állatorvos azonnal elaltatta."
Ebből következően nem "hullott darabjaira".
4/4 anonim válasza:
Én meg úgy tudom hogy Kántor van kiállítva, mellette pedig az a kutya aki a filmben szerepelt.
Én nagyon régen láttam egy riportot a színésszel és a filmbeli Kántor gazdájával, akik meglátogatták a múzeumban őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!