Kölyöktáp nagytestű kutyának: Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan, Hills ( ennek sajnos nincs nagytestű kölyök tápja )? ezek közül tudok válogatni, ennél drágább Orijen (2x13 kg=41000ft) nem fér bele.
Nekem a Eukanuba-val van tapasztalatom. A kölyök nagytestűnek valót próbáltuk, de alig ette meg a kutyám. Meg az illata is elég érdekes, úgy nézett ki a tápszem, mintha valami műanyag réteg lenne rajta. Nekünk nagyon nem vált be, még szerencse hogy csak 3 kg-os zacskóval vettem kipróbálás céljából, soha többet nem veszek!
Hill's-nek pedig a gyógytápjával etettem amikor kölyök korában bélfertőzése volt a kutyámnak, és a gyógyszerek mellett attól tökéletesen rendbe jött.
Többiről nem tudok semmit mondani!
ha mindenáron ezek közül akarsz etetni, akkor a Hill's.
de ahogy az első is írta, a Josera Kids szerintem is sokkal jobb a felsoroltaknál.
Én is a Josera Kids tápot adom a Landseer 15 hetes kölyök kutyámnak, szépen fejlődik, erős egészséges és jó áron van, a kutyám két pofára eszi, ízlik neki akár áztatva adom akár szárazon.
Öcsém a KÁJ kutyáját RC-n tartotta, most vált Joserára mert sok a gyomorsava a kutyának az RC-től, amúgy szépen fejlődött és egyéb problémát nem tapasztalt vele, szőre szép fényes volt és egyébként egészséges.
Többit nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!